פאי קרם קוקוס I
פאי קרם קוקוס I לוקח בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 17 גרם חלבון , 74 גרם שומן , ובסך הכל 1292 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תוספת מוקצפת, תערובת פודינג וניל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 68% , המנה הזו טובה. פשטידת קרם קוקוס עם ציפוי חלב קוקוס מוקצף ,פשטידת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס , ופאי קרם קוקוס עם קרום עוגיות קוקוס דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובת הפודינג והחלב עד שתערובת הפודינג מסמיכה. מקפלים 1 כוס קוקוס וחצי מהציפוי הקצף הלא חלבי לתוך הפודינג.
יוצקים את השילוב לתוך בצק הפאי המוכן.
מורחים את יתרת התוספת הקצפת הלא חלבית על גבי הפאי.
מפזרים את שארית הקוקוס. מקררים, ומגישים מקורר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי קרם קוקוס עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג בציר מאוחר של הכרמים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים ריזלינג מאוחר בציר]()
כרמים ריזלינג מאוחר בציר
צבעו צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החך ומביע טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח גרני סמית חמוץ וחלת דבש. סיומת ארוכה מציגה את האיזון המושלם בין מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמינה לגימה נוספת.