פאי רועים אסיר תודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי רועה אסיר תודה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אורגנו, חמאה, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פשטידת רועים, עוגת חמאה אסירת תודה, ו תודה טורקיה השולחן טובות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה על החלק העליון של התנור מחממים עד 450 מעלות F. לחץ את הבצק לתוך צלחת עוגה, לדקור את החלק התחתון של הקרום עם מזלג לחליל את הקצוות.
אופים את הקרום עד הזהב, על 10 דקות.
מחממים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם עד שהם מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים 1 כוס הרוטב והחלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים את טורקיה, גזר, תירס, אפונה, פטרוזיליה, טימין, אורגנו, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל, וודא שכל החומרים מצופים באופן שווה עם הרוטב. מבשלים עד התערובת הוא התחמם דרך, על 5 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה. השתמש מרית או כף עץ כדי להפיץ את מחית תפוחי אדמה באופן שווה על התערובת, לוודא שכבת תפוחי אדמה פוגש את הקצוות של הקרום. תכסה את תפוחי האדמה עם הגבינה.
אופים את העוגה עד העליון הוא זהוב, 25 עד 30 דקות.
כדי לשרת, לחתוך לפרוסות ולטפטף עם רוטב.