פאי תות טבעוני טרי
פאי תות טבעוני טרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו עמילן arrowroot, מים, קיצור ירקות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אוכמניות טריה, גלידה טבעונית עם פצפוצי שוקולד מריר בטעם תות וחמשת הגלידות הטבעוניות fave Friday - Summertime, ו עוגת תותים טבעונית מוגשת עם קצפת טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את קרום העוגה, מניחים קמח ומלח בגודל בינוני, קערה צוננת. לשבור את קיצור ירקות מקורר לחתוך קמח עם מזלג או בלנדר מאפה עד שיש חתיכות בגודל אפונה של בצק. מוסיפים לאט לאט מי קרח כף אחת בכל פעם ומתמזגים עם מזלג. לא overwork; להתמזג עד רק מעורב בצק מחזיק יחד. מקררים את הבצק עד שאתה מוכן לגלגל אותו החוצה. על משטח מקומח קל, לרדד קצת יותר ממחצית הבצק למעגל 12 אינץ'.
מניחים מעל צלחת פאי 9 אינץ', במרכז, בעדינות לתחוב את הבצק למחבת. לקצץ את הקצוות ואת המקום במקרר.
מרדדים את החלק השני של הבצק ומניחים על נייר קלף או נייר שעווה מקומח על גיליון עוגיות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. בסיר קטן, לשלב את המים ואת 2 כפות סוכר מעל חום נמוך עד בינוני. ממיסים את הסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים למטה או על 3 או 4 דקות, להסיר מהחום ולתת מגניב במשך 15 דקות.
שלב את הסוכר ½ עם עמילן arrowroot.
מניחים את פירות יער בקערה גדולה, ולזרוק עם תערובת arrowroot. מערבבים את מיץ לימון 2 כפות של סירופ סוכר ומערבבים בעדינות. מחממים התנור ל 204°. למלא את piecrust עם תערובת תות. נקודה עם חתיכות חמאה. להרטיב את הקצוות של המחצית השנייה של הבצק, למקם אותו על הפרי, ולחץ על הקצוות העליונים והתחתונים יחד.
חותכים כמה פתחי קיטור בחלק העליון של העוגה.
אופים את העוגה במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 191° ולאפות עוד 40 עד 45 דקות, או עד הבועה מיצים. אם הקרום מתחיל להחשיך, מכסים את העוגה באופן רופף בנייר כסף למשך 10 עד 15 הדקות האחרונות.