פאי תפוחים
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, אפיית תפוחים כמו טעים זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
לעשות את הבצק ביד. בקערה בינונית, מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
הפוך את הבצק במעבד מזון. עם המכונה מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, ומלח עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב, ולהביא את הבצק יחד ביד.
טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
שים את מיץ הלימון בקערה בינונית. לקלף, חצי, וליבת התפוחים.
חותכים כל מחצית ל 4 טריזים. זרוק את התפוח עם מיץ הלימון.
מוסיפים את הסוכר וזורקים לשלב באופן שווה.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את התפוחים, ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת מתחילה להתבשל, על 2 דקות. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד התפוחים לרכך ולשחרר את רוב המיצים שלהם, על 7 דקות.
מסננים את התפוחים במסננת מעל קערה בינונית כדי לתפוס את כל המיץ. לנער את המסננת כדי לקבל נוזלי ככל האפשר. להחזיר את המיצים למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני עד מעובה וקרמל קלות, על 10 דקות.
בקערה בינונית, לזרוק את התפוחים עם מיץ מופחת ותבלינים. להפריש להתקרר לחלוטין. (מילוי זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר או קפוא עד 6 חודשים.)
חותכים את הבצק לשניים. על משטח מקומח קל, מגלגלים כל חצי בצק לדיסק ברוחב 11 עד 12 אינץ'.
מניחים את הבצק בין חתיכות קלף או נייר שעווה על תבנית אפייה, ומקררים לפחות 10 דקות.
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 מעלות F.
בשורה התחתונה של מחבת פאי 9 אינץ 'עם אחד הדיסקים של בצק, לקצץ אותו כך שהוא מניח על 1/2 אינץ' מעבר לקצה המחבת.
שים את מילוי התפוח במחבת והתל אותו מעט במרכז.
מברשת את הקצוות העליונים של הבצק עם הביצה.
מניחים את הדיסק השני של הבצק מעל. מקפלים את השכבה העליונה של הבצק מתחת לקצה השכבה התחתונה ולוחצים על הקצוות יחד כדי ליצור חותם. חליל הקצה כנדרש.
מברישים את פני הבצק עם ביצה ואז מפזרים סוכר. לנקב את החלק העליון של הבצק בכמה מקומות כדי לאפשר קיטור לברוח בעת האפייה. להכניס למקרר לפחות 15 דקות.
אופים את העוגה על תבנית אפייה עד הקרום הוא זהוב, על 50 דקות. מגניב על מדף לפני ההגשה. העוגה שומרת היטב על טמפרטורת החדר (מכוסה) במשך 24 שעות, או בקירור עד 4 ימים.