פאי תפוחים יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים יחד את הסוכר, קמח, קינמון, אגוז מוסקט וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
3
קו קרום אחד במחבת פאי עמוק צלחת 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
4
שכבה 1/3 של תפוחים לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
תפוח
5
מפזרים בתערובת סוכר וחוזרים עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
6
מפזרים מיץ לימון נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חמאה
7
מניחים קרום העוגה השני על גבי מילוי וחליל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
8
פתחי אוורור לחתוך בקרום העליון מברשת עם חלב עבור מראה מזוגג אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
חלב
9
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות.