פאי תפוחים
פאי תפוחים יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים יחד את הסוכר, קמח, קינמון, אגוז מוסקט וקליפת לימון.
קו קרום אחד במחבת פאי עמוק צלחת 9 אינץ'.
שכבה 1/3 של תפוחים לתוך קרום העוגה.
מפזרים בתערובת סוכר וחוזרים עד לסיום.
מפזרים מיץ לימון נקודה עם חמאה.
מניחים קרום העוגה השני על גבי מילוי וחליל הקצוות.
פתחי אוורור לחתוך בקרום העליון מברשת עם חלב עבור מראה מזוגג אם תרצה.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות.