פאי תפוחים-בורבון חדור
בורבון חדור פאי תפוחים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 208 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ויסקי, סירופ פשוט, תפוח טעים זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, בורבון כתום, ציפורן וחמוציות, ו גוצ'וג'נג עם שומשום קלוי ובורבון.
הוראות
מקום הראשון 3 מרכיבים 1-qt. צנצנת קנינג.
הוסף בורבון; כיסוי עם מכסה מתכת, בורג על הלהקה.
תן בורבון לעמוד בטמפרטורת החדר 4 ימים.
יוצקים תערובת בורבון דרך מסננת רשת עדינה לכד, משליך מוצקים. מערבבים בסירופ פשוט, ויוצקים לתוך 1-qt נקי. צנצנת שימורים או 3 עד 4 בקבוקים קטנים. מכסים ומאחסנים במקרר עד 2 חודשים.
בורבון כתום, ציפורן וחמוציות: להשמיט תפוח, קינמון ואגוז מוסקט.
מקום 2 (2 אינץ') רצועות רינד כתום, ציפורן שלמה 8, ו 1 כוס כתוש חמוציות טרי או קפוא ב 1-qt. צנצנת קנינג.
הוסף בורבון; כיסוי עם מכסה מתכת, בורג על הלהקה.
תן בורבון לעמוד בטמפרטורת החדר 4 ימים. המשך עם מתכון לפי הוראות צעד