פאי תפוחים ואגסים
פאי פירורי תפוחים ואגסים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קיצור ירקות מוצק, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת בורבון-אגס, חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), ו פאי פירורי ריבס ועוגת פירורי תפוחים.
הוראות
שלב את הקמח, המלח והסוכר במעבד מזון.
שלב את הקמח, הסוכר, הקינמון והמלח במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה והדופק ליצירת פירור בינוני (עם חתיכות בערך בגודל אפונה).
מפזרים את הציפוי מעל התפוחים והאגוזי מלך.
אופים במשך שעה 1, או עד הקרום הוא חום זהוב התפוחים רכים.הערה מראש: העוגה יכולה להתבצע עד 1 יום קדימה.
מניחים להתקרר, ואז מכסים ומקררים. כדי להתחמם, הביאו את הפשטידה לטמפרטורת החדר, ואז חממו בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות.