פאי תפוחים טעים
פאי תפוחים טעים עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 810 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך סוכר מגורען, פקאן, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי תפוחים טעים באמת, פאי תפוחים טעים, ו עוגת גבינה טעימה בטעם תפוח-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים, 1/4 כוס קמח, ו 1/4 כפית. מלח עד מעורבב היטב.
חותכים חמאה לתוך הנותרים 1/2 כוס קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה אפונה קטנה. מערבבים בסוכר חום, שיבולת שועל, ונותר 1/4 כפית. מלח.
Fit piecrust לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מניחים תערובת תפוחים ב piecrust, העליון עם תערובת סוכר חום, הקשה בעדינות לדבוק. מגן קצוות של קרום עם רדיד אלומיניום.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 375 במשך 25 דקות.
הסר רדיד מן הקרום, ואופים 25 דקות או עד חום זהוב.
מפזרים פקאנים, ואופים 5 עד 7 דקות או עד אגוזי פקאן קלויים.
בואו עוגה לעמוד 30 דקות עד 2 שעות לפני ההגשה.
מגישים עם ציפוי קרמל וגלידה.