פאי תפוחים לחמניית קינמון
מתכון קינמון לחמניה פאי תפוחים יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 30 דקות. לקינוח הזה יש 419 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קינמון הקרקע, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פאי תפוחים לחמניות קינמון, דלעת פאי קינמון רול כוסות, ו סופגניות אפויות פאי תפוחים.
הוראות
מכניסים נייר אפייה לתנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.מרפדים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בחתיכת בצק 1; מקררים עד שמוכן להרכבה.
מניחים את חתיכת הבצק שנותרה על משטח מקומח קלות ומורחים את החמאה בצורה אחידה מעל.
שלב בקערה קטנה 1/4 כוס סוכר מגורען וכפית קינמון 1; מפזרים באופן שווה על החמאה ואז לוחצים בעדינות בעזרת האצבעות כדי לעזור לתערובת להידבק.
מרדדים את בצק הפאי ליומן הדוק. חתוך וזורק בערך 1 1/2 אינץ 'משני הקצוות; חותכים את היומן הנותר לרוחב לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את החלקים החתוכים כלפי מטה במעגל צמוד על נייר קלף מקומח. אבק קלות עם יותר קמח, ואז מרדדים בעדינות לסיבוב של 10 אינץ'. החלק את הקלף על תבנית עם נייר אפייה והכניס למקרר עד שמוכן להרכבת הפשטידה.
קולפים ופורסים דק את התפוחים. זורקים עם מיץ הלימון, הווניל ושאר 1/4 כוס הסוכר המגורר ו 1/8 כפית קינמון בקערה גדולה.
מעבירים לצלחת הפאי המרופדת בבצק; הפוך את קרום גליל הקינמון מעל וקלף את הקלף (זה בסדר אם הסיבובים האישיים נפרדים מעט בתהליך). צובטים את הקרום יחד; מקפלים את הבצק התלוי מתחת לעצמו ומכווצים לפי הצורך.
מניחים את הפשטידה על תבנית האפייה החמה בתנור; אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, בערך 50 דקות. (אוהל רופף בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי.)
מעבירים למתלה להתקרר מעט.
הקציפו את סוכר הקונדיטורים ו -2 כפות חלב בקערה עד לקבלת תערובת חלקה. (
הוסף עוד חלב אם הזיגוג סמיך מדי.)