פאי תפוחים עם ציפוי אגוז
אם יש לך סוכר, קינמון טחון, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי תפוחים מייפל עם תוספת קראמבל אגוז, קראמבל תפוחים-פטל עם תוספת שיבולת שועל-אגוז, ו גלילי קינמון במילוי תפוחים עם תוספת אגוז מייפל.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, השמנת, הטפיוקה ומיץ הלימון; תן לעמוד במשך 15 דקות.
בינתיים מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי.
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל.
שלב את הסוכר, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים בעדינות לציפוי. כפית מילוי לתוך מאפה.
אופים בחום של 375 למשך 35 דקות.
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי הציפוי.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והתפוחים רכים. מצננים על רשת.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
פאי תפוחים עובד ממש טוב עם פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וילה סנדי אורגני פרוסקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![וילה סנדי אורגני פרוסקו]()
וילה סנדי אורגני פרוסקו
צהוב קש חיוור מאוד ופרלג ' עדין ומתמשך. הארומה פירותית ופרחונית עם רמזים לתפוח זהוב בשל ופרחי הרים קטנים. תחושת הטעם היבשה והרכה על החיך באה בעקבות פירותי והרמוני aftertaste.An אפריטיף מעולה, מושלם עם רכיכות או עם דגים מטוגנים.תערובת: 100% גלרה