קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי תפוחים קרמל אולטימטיבי

פאי תפוחים קרמל אולטימטיבי
המתכון "פאי תפוחים קרמל אולטימטיבי" יכול להיות מוכן בכ-2 שעות ו-10 דקות . מנה אחת מכילה 826 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון אובו (לקטו), מספיק ל-6 מנות . כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש חמאה, מי קרח, חמאה וקמח. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מושלם לליל כל הקדושים . זהו מתכון זול למדי לחובבי אוכל אמריקאי. עם ציון כף של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). פאי תפוחים קרמל דלעת , "גלידת" קוקוס קפוא אולטימטיבית עם רוטב שוקולד קשה , וטירמיסו אולטימטיבי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
להכנת הבצק, ערבבו יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים פנימה את חתיכות החמאה הקרה בעזרת בלנדר, מעט בכל פעם, עד שהבצק דומה לקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את חלמון הביצה ומי הקרח, ומערבבים לרגע רק כדי לאחד את הבצק ולהרטיב אותו. היזהרו לא לעבד את הבצק יתר על המידה. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים אותו היטב בניילון נצמד ומניחים לו לנוח במקרר למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
בזמן שהבצק נח, הכינו את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
להכנת רוטב הקרמל: מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ומבשלים, ללא ערבוב, על אש בינונית-נמוכה עד שהסוכר נמס ומתקרמל, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסירו את הסיר מהאש והוסיפו את השמנת והיין באיטיות. ייתכן שהרוטב יבעבע וירוק, לכן היזהרו. לאחר שהרוטב יירגע, החזירו אותו לאש, הוסיפו את מקל הוניל וחממו אותו באיטיות, עד שהיין והקרמל חלקים והמשיכו לבשל באיטיות עד לצמצום של חצי מהכמות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מסירים מהאש ומצננים עד להסמכה.
10
ממלאים קערה גדולה במים קרים וסוחטים פנימה מיץ לימון. קולפים את התפוחים בעזרת סכין קילוף, חותכים אותם לשניים, ומוציאים את הליבה בעזרת מקלחן מלון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלוןמלון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מניחים את חצאי התפוחים במי הלימון (זה ימנע מהם להשחים). מערבבים את התפוחים עם הקמח והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
הוציאו את הבצק מהמקרר, הסירו את הניילון הניילון וחתכו את הכדור לשניים. עטפו שוב והחזירו כדור אחד למקרר, עד שיהיו מוכנים לקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
הניחו לבצק לנוח על השיש במשך 15 דקות כדי שיהיה גמיש מספיק כדי לרדד. בעזרת מערוך, רדדו את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר 30 ס"מ. גלגלו בזהירות את הבצק על המערוך והניחו אותו בתוך תבנית פאי מזכוכית בקוטר 25 ס"מ. לחצו את הבצק לתבנית כך שיהדק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
15
פורסים כמה תפוחים בכל פעם בעזרת מנדולינה או סכין חדה מאוד. יש לפרוס את התפוחים לפרוסות דקות כך שבזמן האפייה הם יקרסו זה על גבי זה ללא כיסי אוויר. כך נוצר פאי תפוחים דחוס ובשרי. מכסים את תחתית הבצק בשכבת תפוחים, מפזרים את הפרוסות כך שלא יהיו רווחים. יוצקים כ-50 גרם מרוטב קרמל יין אדום מקורר באופן שווה על פרוסות התפוחים. חוזרים על השכבות, עד שהפאי מעט מלא יתר על המידה ומעוצב כיפתי בחלקו העליון; התפוחים יתכווצו בזמן האפייה. מפזרים חתיכות חמאה מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת
16
עכשיו, רדדו את כדור הבצק השני בדיוק כמו שעשיתם את הראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
17
מברישים את השפה התחתונה של בצק הפאי במעט חלבון ביצה טרופה כדי ליצור איטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
18
הניחו את עיגול הבצק על גבי הפאי, ובעזרת מספריים למטבח, גזרו את העודף שמסביבו. מהדקו את קצוות הבצק יחד בעזרת האצבעות כדי ליצור איטום הדוק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
19
חותכים חריצים בחלק העליון של הפאי כדי שהאדים יוכלו לצאת בזמן האפייה.
20
מניחים את הפאי על תבנית אפייה וכסו אותו בנייר אלומיניום, כדי שהקרום לא יתאפה מהר יותר מהתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
21
אופים את פאי התפוחים בקרמל במשך 25 דקות במדף האמצעי. בקערה קטנה, מערבבים את רבע כוס הסוכר הנותרת עם הקינמון הטרי המגורר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
22
הסירו את נייר הכסף מהפאי ומרחו את החלק העליון בחלבון הביצה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
23
מפזרים באופן שווה את סוכר הקינמון ומחזירים לתנור. ממשיכים לאפות עוד 25 דקות, עד שהפאי זהוב ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
24
הניחו לפאי התפוחים לנוח בטמפרטורת החדר לפחות שעה כדי לאפשר לפקטין של הפרי להתייצב ולהתגבש; אחרת הפאי יתפרק כשחותכים אותו.
מרכיבים שתצטרך
פקטין פירותפקטין פירות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות