קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פאייה באמצע השבוע

פאייה באמצע השבוע
פאייה באמצע השבוע היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 693 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלה דפנה, נקניק צ'וריסו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-Paellan entre-autres, ו פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף תערובת אורז וירקות מוקפצים; לבשל 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד תערובת אורז מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
מערבבים במרק, מים, עלה דפנה וחבילת תיבול מתערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 5 דקות.
5
מערבבים בנקניק ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מוסיפים חתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
7
חום לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 10 דקות. מוסיפים שרימפס. כיסוי; לבשל על 5 דקות או עד שרימפס ועוף מחוממים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
הסר עלה דפנה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות כרמי בקר Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
כרמי בקר Tempranillo
כרמי בקר Tempranillo
שכבות של דובדבנים, עשבי תיבול מיובשים וארז מחמיאות לפירות האדומים של החיך של דובדבנים ודומדמניות, ולאחר מכן מסיימת עם פלפל שחור רך וטבק טרי.