קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות83
מגזין

פאייה בור אש עם נקניק פורטוגזי, סרטן Escargot

פאייה בור אש עם נקניק פורטוגזי, סרטן Escargot
פאייה בור אש מתכון עם נקניק פורטוגזי, סרטן אסקרגו מוכן בסביבות 3 שעות ו -55 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1733 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קורנית, ביצי שליו קשות, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו פאייה פורטוגזית, יורה סרטנים צלוי באש, ו פורטוגזית לבן Gazpacho עם סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גז או גריל פחם גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
שים מחבת פאייה 17 אינץ ' על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את שמן הזית וכאשר השמן מעשן, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהבצל שקוף כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את השום והלנגוויקה מפרקים אותו לחתיכות קטנות. Deglaze המחבת עם יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את האורז ואת תערובת תיבול לטגן עד שהאורז מצופה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
לאחר האורז מצופה לחלוטין להוסיף את ציר העוף. כאשר הנוזל מתחיל לרתוח להפחית את החום לרתיחה. אם באמצעות גריל פחם זה צריך לקרות באופן טבעי ככל שאתה מתקדם, אם לא להתאים את הגובה על ידי הזזת המחבת שלך מן החום. כאשר הנוזל הוא ב מבשלים להתחיל להוסיף את פירות הים; escargot, עוף, וכל רכיכות, הליבוט וסרטן, להפיץ אותם ברחבי המחבת. אתה לא הולך להעביר את החומרים במחבת כדי לוודא שהם מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
אסקרגואסקרגו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הליבוטהליבוט
סרטןסרטן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מורחים את רצועות הפלפל האדום, אפונה קפואה, וביצי שליו קשות על פני השטח של הפאייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליוביצי שליו
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיף את רוטב פירי פירי לתוך פאייה אם אתה רוצה בעיטה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
כאשר כל החומרים נמצאים במחבת זמן הטבח צריך להיות 20 דקות. אתה תדע כאשר הנוזל נספג במלואו, צדפות וקליפות mussel פתוחים, והאורז הוא רק בעבר אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר את המחבת מהחום. שים מטבעות לימון במחבת, לכסות עם כמה מגבות כלים ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. סכומים יכולים להיות מותאמים לטעמך.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
שים את העוף בסיר מלאי גדול ולכסות עם המים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את העוף עד מכרז לחלוטין, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
הסר עוף מהסיר לקערה או מגש ולתת מגניב. תמשיך להרתיח את המים בסיר. ברגע שהתרנגולת מספיק מגניבה לטפל בה, קורעים אותה מהעצם ומניחים אותה בצד. שמור כמה מעצמות העוף. העוף ישמש בפאייה במועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית, רוזמרין ותימין. לאחר השמן הוא ריחני להוסיף את הבצל ועצמות עוף לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מוסיפים את הגזר, סלרי, שום, מלח, פלפל וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
16
מוסיפים את המים הבוערים ששימשו לבישול העוף. מבשלים את המניה לפחות 2 שעות, ברפרוף את השומן מפני השטח. מסננים את המניה ולשמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשפלפל שחור מעושןפלפל שחור מעושן1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם3גזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים1מעקבסלרי, קצוץסלרי, קצוץ1קילוגרםעוף מטוגן שלם, מפוצל ב 4 חתיכותעוף מטוגן שלם, מפוצל ב 4 חתיכות45 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')8שרימפס וורידיםבשר עוף מעוף משמש להכנת המניהבשר עוף מעוף משמש להכנת המניה680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות, נקיצדפות, נקי1סרטן Dungeness כולו, ניקה עם רגליים שבורות (להוסיף את השומן מן הסרטן לפאייה אם אתה רוצה)סרטן Dungeness כולו, ניקה עם רגליים שבורות (להוסיף את השומן מן הסרטן לפאייה אם אתה רוצה)18escargot, הוסר פגזescargot, הוסר פגז4ציפורןשום, מרוסק ומקולףשום, מרוסק ומקולף10ציפורןשום, טחוןשום, טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בדיקות הליבוט (רק אם טרי זמין) לחתוך לחתיכות בגודל ביס 2 אינץבדיקות הליבוט (רק אם טרי זמין) לחתוך לחתיכות בגודל ביס 2 אינץ24ביצי שליו קשותביצי שליו קשות8שרימפס וורידיםרוטב פירי פירי, לפי הטעם, אופציונלירוטב פירי פירי, לפי הטעם, אופציונלי4לימונים לרבעים, לקישוטלימונים לרבעים, לקישוט680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מולים, ניקהמולים, ניקה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןחבילת אפונה קפואהחבילת אפונה קפואה680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סרטנים שלמים, shell-on ו deveinedסרטנים שלמים, shell-on ו deveined1צנצנתרצועות פלפל אדום קלוירצועות פלפל אדום קלוי3sprigsשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים1חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרןחוטי זעפרן454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות תינוקצדפות תינוק1חתיכות טופי הית' ברמלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)מלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)מלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז קצר (מומלץ: בומבה או קלספארה)אורז קצר (מומלץ: בומבה או קלספארה)11 כף אורגנו מיובש1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1כף. חומץ ביין אדוםבצל מתוק, קצוץבצל מתוק, קצוץ2largesבצל מתוק, קצוץבצל מתוק, קצוץ3sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום11 כף אורגנו מיובשאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1גלוןרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )2largesעגבניות שלמות, קצוץעגבניות שלמות, קצוץ907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פורטוגזית לינגוויקה, מעטפת הוסרהפורטוגזית לינגוויקה, מעטפת הוסרה

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.