קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות83
מגזין

פאייה בור אש עם נקניק פורטוגזי, סרטן Escargot

פאייה בור אש עם נקניק פורטוגזי, סרטן Escargot
פאייה בור אש מתכון עם נקניק פורטוגזי, סרטן אסקרגו מוכן בסביבות 3 שעות ו -55 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1733 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קורנית, ביצי שליו קשות, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו פאייה פורטוגזית, יורה סרטנים צלוי באש, ו פורטוגזית לבן Gazpacho עם סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גז או גריל פחם גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
שים מחבת פאייה 17 אינץ ' על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שמן הזית וכאשר השמן מעשן, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהבצל שקוף כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את השום והלנגוויקה מפרקים אותו לחתיכות קטנות. Deglaze המחבת עם יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את האורז ואת תערובת תיבול לטגן עד שהאורז מצופה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
לאחר האורז מצופה לחלוטין להוסיף את ציר העוף. כאשר הנוזל מתחיל לרתוח להפחית את החום לרתיחה. אם באמצעות גריל פחם זה צריך לקרות באופן טבעי ככל שאתה מתקדם, אם לא להתאים את הגובה על ידי הזזת המחבת שלך מן החום. כאשר הנוזל הוא ב מבשלים להתחיל להוסיף את פירות הים; escargot, עוף, וכל רכיכות, הליבוט וסרטן, להפיץ אותם ברחבי המחבת. אתה לא הולך להעביר את החומרים במחבת כדי לוודא שהם מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
אסקרגואסקרגו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הליבוטהליבוט
סרטןסרטן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מורחים את רצועות הפלפל האדום, אפונה קפואה, וביצי שליו קשות על פני השטח של הפאייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליוביצי שליו
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיף את רוטב פירי פירי לתוך פאייה אם אתה רוצה בעיטה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
כאשר כל החומרים נמצאים במחבת זמן הטבח צריך להיות 20 דקות. אתה תדע כאשר הנוזל נספג במלואו, צדפות וקליפות mussel פתוחים, והאורז הוא רק בעבר אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר את המחבת מהחום. שים מטבעות לימון במחבת, לכסות עם כמה מגבות כלים ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. סכומים יכולים להיות מותאמים לטעמך.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
שים את העוף בסיר מלאי גדול ולכסות עם המים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את העוף עד מכרז לחלוטין, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
הסר עוף מהסיר לקערה או מגש ולתת מגניב. תמשיך להרתיח את המים בסיר. ברגע שהתרנגולת מספיק מגניבה לטפל בה, קורעים אותה מהעצם ומניחים אותה בצד. שמור כמה מעצמות העוף. העוף ישמש בפאייה במועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוףעצמות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית, רוזמרין ותימין. לאחר השמן הוא ריחני להוסיף את הבצל ועצמות עוף לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוףעצמות עוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
מוסיפים את הגזר, סלרי, שום, מלח, פלפל וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
זעפרןזעפרן
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
מוסיפים את המים הבוערים ששימשו לבישול העוף. מבשלים את המניה לפחות 2 שעות, ברפרוף את השומן מפני השטח. מסננים את המניה ולשמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור מעושןפלפל שחור מעושן1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם3גזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים1מעקבסלרי, קצוץסלרי, קצוץ1קילוגרםעוף מטוגן שלם, מפוצל ב 4 חתיכותעוף מטוגן שלם, מפוצל ב 4 חתיכות4עצמות עוףעצמות עוף8ריבס, קצוץ טרי או קפואבשר עוף מעוף משמש להכנת המניהבשר עוף מעוף משמש להכנת המניה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות, נקיצדפות, נקי1סרטן Dungeness כולו, ניקה עם רגליים שבורות (להוסיף את השומן מן הסרטן לפאייה אם אתה רוצה)סרטן Dungeness כולו, ניקה עם רגליים שבורות (להוסיף את השומן מן הסרטן לפאייה אם אתה רוצה)18escargot, הוסר פגזescargot, הוסר פגז4ציפורןשום, מרוסק ומקולףשום, מרוסק ומקולף10ציפורןשום, טחוןשום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בדיקות הליבוט (רק אם טרי זמין) לחתוך לחתיכות בגודל ביס 2 אינץבדיקות הליבוט (רק אם טרי זמין) לחתוך לחתיכות בגודל ביס 2 אינץ24ביצי שליו קשותביצי שליו קשות8ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב פירי פירי, לפי הטעם, אופציונלירוטב פירי פירי, לפי הטעם, אופציונלי4לימונים לרבעים, לקישוטלימונים לרבעים, לקישוט680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, ניקהמולים, ניקה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קטןחבילת אפונה קפואהחבילת אפונה קפואה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סרטנים שלמים, shell-on ו deveinedסרטנים שלמים, shell-on ו deveined1צנצנתרצועות פלפל אדום קלוירצועות פלפל אדום קלוי3sprigsצווארי עוףצווארי עוף1(יכול להיות או להרחיק)חוטי זעפרןחוטי זעפרן454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות תינוקצדפות תינוק1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)מלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)11 קילו קישואים,מלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)מלח ים (מומלץ: הוואי Alaea)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז קצר (מומלץ: בומבה או קלספארה)אורז קצר (מומלץ: בומבה או קלספארה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1גדולבצל מתוק, קצוץבצל מתוק, קצוץ2largesבצל מתוק, קצוץבצל מתוק, קצוץ3sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1גלון1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה2largesעגבניות שלמות, קצוץעגבניות שלמות, קצוץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פורטוגזית לינגוויקה, מעטפת הוסרהפורטוגזית לינגוויקה, מעטפת הוסרה

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.