פאייה בור אש מתכון עם נקניק פורטוגזי, סרטן אסקרגו מוכן בסביבות 3 שעות ו -55 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1733 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קורנית, ביצי שליו קשות, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו פאייה פורטוגזית, יורה סרטנים צלוי באש, ו פורטוגזית לבן Gazpacho עם סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גז או גריל פחם גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
שים מחבת פאייה 17 אינץ ' על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שמן הזית וכאשר השמן מעשן, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהבצל שקוף כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את השום והלנגוויקה מפרקים אותו לחתיכות קטנות. Deglaze המחבת עם יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את האורז ואת תערובת תיבול לטגן עד שהאורז מצופה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
לאחר האורז מצופה לחלוטין להוסיף את ציר העוף. כאשר הנוזל מתחיל לרתוח להפחית את החום לרתיחה. אם באמצעות גריל פחם זה צריך לקרות באופן טבעי ככל שאתה מתקדם, אם לא להתאים את הגובה על ידי הזזת המחבת שלך מן החום. כאשר הנוזל הוא ב מבשלים להתחיל להוסיף את פירות הים; escargot, עוף, וכל רכיכות, הליבוט וסרטן, להפיץ אותם ברחבי המחבת. אתה לא הולך להעביר את החומרים במחבת כדי לוודא שהם מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
קישואים, לא קלופים וקצוצים
אסקרגו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הליבוט
סרטן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מורחים את רצועות הפלפל האדום, אפונה קפואה, וביצי שליו קשות על פני השטח של הפאייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליו
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיף את רוטב פירי פירי לתוך פאייה אם אתה רוצה בעיטה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
כאשר כל החומרים נמצאים במחבת זמן הטבח צריך להיות 20 דקות. אתה תדע כאשר הנוזל נספג במלואו, צדפות וקליפות mussel פתוחים, והאורז הוא רק בעבר אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר את המחבת מהחום. שים מטבעות לימון במחבת, לכסות עם כמה מגבות כלים ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. סכומים יכולים להיות מותאמים לטעמך.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
שים את העוף בסיר מלאי גדול ולכסות עם המים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את העוף עד מכרז לחלוטין, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
הסר עוף מהסיר לקערה או מגש ולתת מגניב. תמשיך להרתיח את המים בסיר. ברגע שהתרנגולת מספיק מגניבה לטפל בה, קורעים אותה מהעצם ומניחים אותה בצד. שמור כמה מעצמות העוף. העוף ישמש בפאייה במועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית, רוזמרין ותימין. לאחר השמן הוא ריחני להוסיף את הבצל ועצמות עוף לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
מוסיפים את הגזר, סלרי, שום, מלח, פלפל וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
זעפרן
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
מוסיפים את המים הבוערים ששימשו לבישול העוף. מבשלים את המניה לפחות 2 שעות, ברפרוף את השומן מפני השטח. מסננים את המניה ולשמור חם עד מוכן לשימוש.
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.