אם יש לכם בצל, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאייה ולנסיה, פאייה ולנסיה, ו For Valencia Vin D ' Orange.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים שרימפס עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף שרימפס למחבת; לטגן 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים שרימפס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף צ ' וריסו למחבת, ומבשל במשך 1 דקה או עד השחמה.