המתכון Paella Valencianan מוכן בערך 1 שעה ו 25 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חוטי זעפרן, שמן זית, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, ו Paella Valenciana.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים זעפרן לתוך ציר עוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
זעפרן
3
שמן חום במחבת פאייה או מחבת ovenproof גדולה מאוד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים עוף וחזיר; מבשלים עד שהעוף משחימים קלות, הופכים בשר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים שום, בצל ונקניק; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 5 דקות. בזהירות כפית את כל עודף שמן. מערבבים עלי דפנה, יין, עגבניות ופלפל. מביאים לרתיחה.