פאייה עם נקניק ושרימפס
פאייה עם נקניק ושרימפס היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בצל, נקניק צ'וריסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פאייה שרימפס ונקניקיות, פפריקה שרימפס ונקניקיות פאייה קינואה, ו פאייה עוף ונקניקיות.
הוראות
ב 2-סיר ליטר, מרק חום לרתיחה. מערבבים זעפרן; להפריש.
בינתיים, במחבת פאייה גדולה או מחבת 12 אינץ 'עמוק 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום. תזיז את הנקניק לצד אחד של המחבת.
מוסיפים פלפלים ובצל למחבת. מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים שום ועגבניות; חום לרתיחה. מערבבים אורז, יין תערובת מרק מחומם; חום רותחים. להפחית חום. כיסוי ומבשלים 15 דקות; להסיר מהחום.
מוסיפים שרימפס ואפונה. מכסים ומבשלים על 10 דקות או עד אורז הוא רך.