פאייה פירות ים
פאיית פירות ים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה טוב. מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.
הוראות
כדי להכין מרק, לשלב את הראשון 4 מרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
כדי להכין תערובת עשבי תיבול, לשלב פטרוזיליה והבא 4 מרכיבים (פטרוזיליה דרך 2 שיני שום); להפריש.
כדי להכין פאייה, לקצץ רקמת חיבור מ monkfish; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות שלמים.
חום 1 כף שמן במחבת פאייה גדולה או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים וחסילונים; לטגן 1 דקה (תערובת פירות ים לא יהיה מבושל דרך).
הסר תערובת פירות ים מחבת, ולשמור חם.
מוסיף בצל ופלפל בל למחבת, ו לטגן 5 דקות.
מוסיף את העגבניות, פפריקה, פלפל אדום כתוש, ו 3 שיני שום; לבשל 5 דקות.
מוסיפים אורז, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, תערובת עשב, ואפונה. מביאים לרתיחה נמוכה, ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים צדפות למחבת, מלטשים אותן בתערובת אורז. לבשל 5 דקות או עד פגזים לפתוח; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. מערבבים בתערובת פירות הים, ומסדרים שרימפס, ראשים למטה, בתערובת אורז. מסדרים פימנטו פרוסות ספוקליק על גבי תערובת אורז; לבשל 5 דקות.
הסר מהחום; לכסות עם מגבת ולתת לעמוד 10 דקות.