המתכון פירות ים פאייה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, אפונה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.
הוראות
1
עור ועצמות הליבוט, ואז לחתוך לקוביות l-inch. שמור את השאריות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
מפזרים את חתיכות הליבוט עם מלח גס ולתת לשבת עד מוכן לשימוש. Shell השרימפס ולהזמין את הפגזים. בסיר גדול מקום 7 כוסות מים, קליפות שרימפס שמורות, שאריות הליבוט, whiting, עלה דפנה, טימין, גבעולי פטרוזיליה, מלח, ואת הבצל הקלוף. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים ושומרים 6 כוסות של מרק. פתית את whiting, הסרת העור והעצמות, ולהוסיף את הדג הזה למרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גב שומן חזיר
הליבוט
1/4 כוס שומן חזיר
Whiting
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את השמן במחבת פאייה ממתכת עם בסיס של 15 אינץ ' ומטגנים את השרימפס והלובסטר עד שהם הופכים לורודים (משאירים את הלובסטר קצת יותר ארוך מהשרימפס).
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר.
5
מוסיפים את חתיכות ההליבוט למחבת ומטגנים דקה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר. בשמן שנותר, לטגן את הטבעות דיונון במהירות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל קצוץ ומבשלים עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
דַק-
7
מוסיפים את העגבניה ומבשלים דקה או שתיים עד שרוב נוזל העגבניה התאדה. מערבבים היטב את האורז ואת המעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®
דַק-
8
יוצקים את מרק הדגים השמורים, רותחים חם, אפונה, זעפרן, ומלח. מרתיחים, נחשפים וערבוב מדי פעם, כ -10 דקות, או עד שהאורז הוא כבר לא מרקי אבל כמה נוזלים נשאר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים את השום המרוסק ומערבבים בחסילון, את חתיכות ההליבוט ואת רצועות הפימיאנטו. מסדרים את הלובסטר למעלה ודוחפים את המולים לאורז.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
הליבוט
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסה
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®
10
מניחים בתנור 325 F, חשוף, במשך 15-20 דקות, או עד הנוזל נספג אבל האורז לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר, לכסות בקלילות עם נייר, ולתת לשבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מפזרים פטרוזיליה ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר
13
מגישים עם סלט ירוק ויין לבן צונן כמו Marqus de Riscal.