המתכון פירות ים פאייה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, אפונה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.
הוראות
1
עור ועצמות הליבוט, ואז לחתוך לקוביות l-inch. שמור את השאריות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
מפזרים את חתיכות הליבוט עם מלח גס ולתת לשבת עד מוכן לשימוש. Shell השרימפס ולהזמין את הפגזים. בסיר גדול מקום 7 כוסות מים, קליפות שרימפס שמורות, שאריות הליבוט, whiting, עלה דפנה, טימין, גבעולי פטרוזיליה, מלח, ואת הבצל הקלוף. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים ושומרים 6 כוסות של מרק. פתית את whiting, הסרת העור והעצמות, ולהוסיף את הדג הזה למרק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
הליבוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
Whiting
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים את השמן במחבת פאייה ממתכת עם בסיס של 15 אינץ ' ומטגנים את השרימפס והלובסטר עד שהם הופכים לורודים (משאירים את הלובסטר קצת יותר ארוך מהשרימפס).
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
יוצקים את מרק הדגים השמורים, רותחים חם, אפונה, זעפרן, ומלח. מרתיחים, נחשפים וערבוב מדי פעם, כ -10 דקות, או עד שהאורז הוא כבר לא מרקי אבל כמה נוזלים נשאר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים