קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

פאייה פירות ים

פאייה פירות ים
המתכון פירות ים פאייה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, אפונה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.

הוראות

1
עור ועצמות הליבוט, ואז לחתוך לקוביות l-inch. שמור את השאריות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
מפזרים את חתיכות הליבוט עם מלח גס ולתת לשבת עד מוכן לשימוש. Shell השרימפס ולהזמין את הפגזים. בסיר גדול מקום 7 כוסות מים, קליפות שרימפס שמורות, שאריות הליבוט, whiting, עלה דפנה, טימין, גבעולי פטרוזיליה, מלח, ואת הבצל הקלוף. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים ושומרים 6 כוסות של מרק. פתית את whiting, הסרת העור והעצמות, ולהוסיף את הדג הזה למרק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
הליבוטהליבוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
WhitingWhiting
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים את השמן במחבת פאייה ממתכת עם בסיס של 15 אינץ ' ומטגנים את השרימפס והלובסטר עד שהם הופכים לורודים (משאירים את הלובסטר קצת יותר ארוך מהשרימפס).
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר.
5
מוסיפים את חתיכות ההליבוט למחבת ומטגנים דקה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר. בשמן שנותר, לטגן את הטבעות דיונון במהירות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל קצוץ ומבשלים עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיונוןדיונון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניה ומבשלים דקה או שתיים עד שרוב נוזל העגבניה התאדה. מערבבים היטב את האורז ואת המעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
יוצקים את מרק הדגים השמורים, רותחים חם, אפונה, זעפרן, ומלח. מרתיחים, נחשפים וערבוב מדי פעם, כ -10 דקות, או עד שהאורז הוא כבר לא מרקי אבל כמה נוזלים נשאר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את השום המרוסק ומערבבים בחסילון, את חתיכות ההליבוט ואת רצועות הפימיאנטו. מסדרים את הלובסטר למעלה ודוחפים את המולים לאורז.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
הליבוטהליבוט
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מניחים בתנור 325 F, חשוף, במשך 15-20 דקות, או עד הנוזל נספג אבל האורז לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר, לכסות בקלילות עם נייר, ולתת לשבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
מפזרים פטרוזיליה ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
13
מגישים עם סלט ירוק ויין לבן צונן כמו Marqus de Riscal.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
14
מאמר var
15
Type_27_data = {};
16
מאמר
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות8שרימפס וורידיםמלח גסמלח גס340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק הליבוט, או דג דומהסטייק הליבוט, או דג דומה2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק8שרימפס וורידיםפלחי לימון לקישוטפלחי לימון לקישוט2לובסטרים, 1.5 ק לובסטרים, 1.5 ק " ג כל אחד, מפוצלים לאורכו (אופציונלי)18smallsספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1קטןבצל, קלופיםבצל, קלופים2sprigs1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טחון לקישוטפטרוזיליה טחון לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים2pimientos, מיובאים, לחתוך רצועותpimientos, מיובאים, לחתוך רצועות0חתיכות טופי הית' ברזעפרן, מתפוררזעפרן, מתפורר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז קצראורז קצר340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס, בקונכיות שלהםשרימפס, בקונכיות שלהם31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרדיונון, ניקה וחתך טבעותדיונון, ניקה וחתך טבעות1חתיכות טופי הית' בר2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1( חצילים)עגבניות, עור וקצוץעגבניות, עור וקצוץ2בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'וייטינג, ניקה, ראש עלוייטינג, ניקה, ראש על