פאייה פירות ים עם Edamame
פאייה פירות ים עם Edamame עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 372 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו את הפלפל, האורז עם הדגנים הקצרים, הבצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, מרק חום; לכבות את החום.
Addsaffron; בואו לשבת. במחבת nonstick גדולה, שמן חום בינוני חום. מבשלים בצל ופלפלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
עגבניות, שום, טימין, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, עד הנוזל יש כמעט לחלוטיןמורד, 3 דקות. מערבבים באורז; לבשל, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, 15 דקות.
מוסיפים edamame, שרימפס וצדפות; מבשלים, מכוסה, untilseafood מבושל לחלוטין, כ -10 דקות.
365 קלוריות, 6 גרם שומן, 1 גרם שומן רווי, 50 גרם פחמימות, 4 גרם סיבים, 27 גרם חלבון