פאן בגנאט (כריכים של סלט ניסואה)
Pan Bagnat (כריכי סלט Niçoise) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, באגט לחם, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פאן באניה, כריך טונה Nicoise: פאן Bagnat, ו כריך טונה Niçoise (פאן Bagnat) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר קטן. מכסים במים עד 1 אינץ ' מעל ביצים; מביאים רק לרתיחה מתגלגלת.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים זורמים קרים עד מגניב. לקלף ולפרוס ביצים, ולהניח בצד.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים עם מלח 1/4 פלפל כפית. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
חותכים סטייקים טונה על פני התבואה לפרוסות דקות.
חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/3 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר. מסדרים 6 שעועית ירוקה כבושה מהירה על כל אחד 4 חצאים לחם תחתון. מסדרים טונה באופן שווה על שעועית ירוקה. למעלה עם 2 פרוסות עגבניות. לסדר את השומר על עגבניות. מחלקים זיתים בין כל 4 חצאים העליון של לחם; לטפטף כל חצי העליון של לחם עם 1 1/2 כפיות שמן. מחלקים ארוגולה וביצים פרוסות באופן שווה בין החצאים העליונים של הלחם, ומפזרים הנותרים פלפל שחור באופן שווה על ביצים.
מניחים את החצאים העליונים של הלחם על החצאים התחתונים; לחתוך כל כריך לשניים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו