קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פאן פורטה עם פקורינו חם

פאן פורטה עם פקורינו חם
פאן פורטה עם פקורינו חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. תמורת 4.62 דולר למנה , מתכון זה מכסה 40% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -65 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם אגוז מוסקט, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. נסו את "אספרגוס עם פלפל שחור-פקורינו זבליונה" , "לחמניות לזניה צמחוניות עם מרינרה פקורינו פלפלית" , ו"שוקולד חם ועסיסי עם שוקו-קאק" - שוקו-קאק כהה בריא ללגימה - (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים דף נייר אפייה על תבנית אפייה, לאחר מכן הניחו חתיכת נייר אורז ועליה 4 טבעות פלאן (בגודל 10 ס"מ).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, ערבבו את האגוזים הקלויים עם הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן, אגוז המוסקט, הפלפל, הקמח ואבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הפירות החתוכים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
בסיר קטן, ערבבו את הדבש והסוכר והביאו לרתיחה מבלי לערבב, תוך כדי מברישים את דפנות הסיר מדי פעם כדי למנוע היווצרות גבישי סוכר. חממו עד לשלב סופטבול (100 מעלות צלזיוס) ולאחר מכן שפכו מעל את תערובת הפירות. ערבבו במהירות עד לאיחוד. התערובת תהיה דביקה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים תנור ל-300 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
טבלו את הידיים במים וקחו חופן (בערך 1/
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
של התערובת. דוחסים אותו לתוך הטבעות ואופים במשך שעה עד שהתערובת תפוחה מעט בחלקה העליון והמשטח כבר לא מבריק.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים מהתנור ומצננים בתוך התבנית. חותכים את נייר האורז עד לקצה התבנית ועוטפים בניילון נצמד לאחסון בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להגשה, חותכים פלחים ומניחים אותם על צלחות.
10
חממו מחבת שטוחה או מחבת גדולה וטגנו את פרוסות הגבינה מצד אחד עד להשחמה קלה, לאחר מכן הפכו אותן כדי להשחים את הצד השני. המרכז יהפוך דביק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים ליד המחבת פורטה, מזלפים שמן זית ומגישים עם לחם איטלקי פריך וטוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'