פאן פורטה עם פקורינו חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. תמורת 4.62 דולר למנה , מתכון זה מכסה 40% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -65 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם אגוז מוסקט, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. נסו את "אספרגוס עם פלפל שחור-פקורינו זבליונה" , "לחמניות לזניה צמחוניות עם מרינרה פקורינו פלפלית" , ו"שוקולד חם ועסיסי עם שוקו-קאק" - שוקו-קאק כהה בריא ללגימה - (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים דף נייר אפייה על תבנית אפייה, לאחר מכן הניחו חתיכת נייר אורז ועליה 4 טבעות פלאן (בגודל 10 ס"מ).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, ערבבו את האגוזים הקלויים עם הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן, אגוז המוסקט, הפלפל, הקמח ואבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
נייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בסיר קטן, ערבבו את הדבש והסוכר והביאו לרתיחה מבלי לערבב, תוך כדי מברישים את דפנות הסיר מדי פעם כדי למנוע היווצרות גבישי סוכר. חממו עד לשלב סופטבול (100 מעלות צלזיוס) ולאחר מכן שפכו מעל את תערובת הפירות. ערבבו במהירות עד לאיחוד. התערובת תהיה דביקה וסמיכה.