קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה

פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה
פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1157 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 93 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. פאן קלוי פילה מיניון עם רום-אדום צ'ילה רוטב, בייקון קלוי עטוף פילה מיניון, ו פילה מיניון קלוי, רוטב יין דובדבנים ופירה שום קל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את החומץ והסוכר החום, ומקציפים לשלב. לבשל ולהפחית עד עבה, על עקביות של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לטאטא ב 2 כפות חמאה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מגישים טפטוף מעל פילה מיניון ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1
חותכים את התחתון 1 1/2 אינץ ' את האספרגוס. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מסירים מהמים ומזעזעים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
מעבירים את האספרגוס מאמבט הקרח למחבת מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
קח את הפילה מהמקרר 20 דקות לפני שהם להיות מבושל כך שהם יכולים לבוא לטמפרטורה.
6
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חום שמן קנולה בתוך תחתית גדולה כבדה מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צורבים את הפילה במחבת עד חום ופריך, כ 2 דקות לכל צד. הפעל את החום נמוך ולהוסיף את 4 כפות חמאה, שום טימין טרי. באמצעות כפית, למרוח את הפילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
שים את המחבת בתנור במשך 4 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
10
מחממים כמות קטנה של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד מחומם דרך, כ 2 דקות. אספרגוס צריך להיות רך מעט אבל עדיין יש קצת הצמד כאשר אתה נושך אותם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
12
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
לתבנית אפייה גדולה מוסיפים את הכרובית, התפוח, ו 3 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. צולים בתנור עד חום על גבי, כ -25 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הירקות וצולים עד מכרז, עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מוסיפים את הכרובית הקלויה, התפוח והמלאי למעבד מזון ומחית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
15
מעבירים לקערת מתכת ומניחים מעל סיר של מים רותחים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
הפעל תנור עד 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מחממים שמן קנולה בחלק התחתון כבד גדול מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צור את הפילה, צד העור למטה, עד חום ופריך, הפוך ופריך את הצד השני, על 2 עד 3 דקות לכל צד. כבה את החום, להוסיף חמאה, באמצעות כף, להשרות את פילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
18
מעבירים לתנור כדי לסיים את הבישול, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
חותכים את העלים הירוקים את הכרישה ולהשליך. חותכים את הגבעול לטבעות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
שים אותם לתוך קערה גדולה מלאה במים קרים ולתת להשרות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את הדליפות ולנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף כרישה וsaute עד רך, על 4 דקות. Deglaze המחבת עם יין לבן ולהוסיף את מלאי הירקות. להפחית בחצי ולאחר מכן לטאטא את החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים מעל לברק.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
1
באמצעות צלחת מלבנית להניח מיטה של 3 עד 4 אספרגוס למטה בצד אחד של הצלחת. לארגן חתיכת פילה מיניון על גבי טפטוף עם הפחתת בלסמי. בצד השני של הצלחת לשים על כוס 1/4 של מחית כרובית, העליון עם חתיכת בס ים טפטוף עם רוטב כרישה. חזור עם החומרים הנותרים לעשות סך של 6 מנות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
SeabassSeabass
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ

מרכיבים

680פלפל האבנרו8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)6קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)4קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)3קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית6קצת קישואים קצוציםשמן קנולהשמן קנולה1ראשכרובית, פרחים וגבעולים חתוכים לחתיכות גדולותכרובית, פרחים וגבעולים חתוכים לחתיכות גדולות567פלפל האבנרופילה מיניון, לחתוך 6 מנות שוותפילה מיניון, לחתוך 6 מנות שוות5sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק1פוג' י אפל, קלופים, cored ופרוספוג' י אפל, קלופים, cored ופרוס3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק6קצת קישואים קצוציםשמן זיתשמן זית6קצת קישואים קצוציםמלחמלח680פלפל האבנרופילה בס ים, לחתוך 6 מנות שוותפילה בס ים, לחתוך 6 מנות שוות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי ירקות או מרקמלאי ירקות או מרק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי ירקות או מרקמלאי ירקות או מרק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )