קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה

פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה
פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1157 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 93 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. פאן קלוי פילה מיניון עם רום-אדום צ'ילה רוטב, בייקון קלוי עטוף פילה מיניון, ו פילה מיניון קלוי, רוטב יין דובדבנים ופירה שום קל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את החומץ והסוכר החום, ומקציפים לשלב. לבשל ולהפחית עד עבה, על עקביות של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לטאטא ב 2 כפות חמאה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מגישים טפטוף מעל פילה מיניון ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1
חותכים את התחתון 1 1/2 אינץ ' את האספרגוס. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מסירים מהמים ומזעזעים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
מעבירים את האספרגוס מאמבט הקרח למחבת מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
קח את הפילה מהמקרר 20 דקות לפני שהם להיות מבושל כך שהם יכולים לבוא לטמפרטורה.
6
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
חום שמן קנולה בתוך תחתית גדולה כבדה מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צורבים את הפילה במחבת עד חום ופריך, כ 2 דקות לכל צד. הפעל את החום נמוך ולהוסיף את 4 כפות חמאה, שום טימין טרי. באמצעות כפית, למרוח את הפילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
שים את המחבת בתנור במשך 4 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
10
מחממים כמות קטנה של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד מחומם דרך, כ 2 דקות. אספרגוס צריך להיות רך מעט אבל עדיין יש קצת הצמד כאשר אתה נושך אותם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
12
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
לתבנית אפייה גדולה מוסיפים את הכרובית, התפוח, ו 3 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. צולים בתנור עד חום על גבי, כ -25 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הירקות וצולים עד מכרז, עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מוסיפים את הכרובית הקלויה, התפוח והמלאי למעבד מזון ומחית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
15
מעבירים לקערת מתכת ומניחים מעל סיר של מים רותחים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
הפעל תנור עד 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מחממים שמן קנולה בחלק התחתון כבד גדול מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צור את הפילה, צד העור למטה, עד חום ופריך, הפוך ופריך את הצד השני, על 2 עד 3 דקות לכל צד. כבה את החום, להוסיף חמאה, באמצעות כף, להשרות את פילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
18
מעבירים לתנור כדי לסיים את הבישול, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
חותכים את העלים הירוקים את הכרישה ולהשליך. חותכים את הגבעול לטבעות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
שים אותם לתוך קערה גדולה מלאה במים קרים ולתת להשרות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר את הדליפות ולנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
להוסיף כרישה וsaute עד רך, על 4 דקות. Deglaze המחבת עם יין לבן ולהוסיף את מלאי הירקות. להפחית בחצי ולאחר מכן לטאטא את החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים מעל לברק.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
1
באמצעות צלחת מלבנית להניח מיטה של 3 עד 4 אספרגוס למטה בצד אחד של הצלחת. לארגן חתיכת פילה מיניון על גבי טפטוף עם הפחתת בלסמי. בצד השני של הצלחת לשים על כוס 1/4 של מחית כרובית, העליון עם חתיכת בס ים טפטוף עם רוטב כרישה. חזור עם החומרים הנותרים לעשות סך של 6 מנות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
SeabassSeabass
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי11 כף אורגנו מיובשחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות6שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1ראשכרובית, פרחים וגבעולים חתוכים לחתיכות גדולותכרובית, פרחים וגבעולים חתוכים לחתיכות גדולות567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה מיניון, לחתוך 6 מנות שוותפילה מיניון, לחתוך 6 מנות שוות5sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק1פוג' י אפל, קלופים, cored ופרוספוג' י אפל, קלופים, cored ופרוס3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית6שרימפס וורידיםמלחמלח680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בס ים, לחתוך 6 מנות שוותפילה בס ים, לחתוך 6 מנות שוות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי ירקות או מרקמלאי ירקות או מרק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי ירקות או מרקמלאי ירקות או מרק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )