פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה
פאן קלוי פילה מיניון עם אספרגוס ים בס עם מחית כרובית קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1157 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 93 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. פאן קלוי פילה מיניון עם רום-אדום צ'ילה רוטב, בייקון קלוי עטוף פילה מיניון, ו פילה מיניון קלוי, רוטב יין דובדבנים ופירה שום קל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את החומץ והסוכר החום, ומקציפים לשלב. לבשל ולהפחית עד עבה, על עקביות של סירופ מייפל.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
3
לטאטא ב 2 כפות חמאה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מגישים טפטוף מעל פילה מיניון ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1
חותכים את התחתון 1 1/2 אינץ ' את האספרגוס. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מסירים מהמים ומזעזעים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
מעבירים את האספרגוס מאמבט הקרח למחבת מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
קח את הפילה מהמקרר 20 דקות לפני שהם להיות מבושל כך שהם יכולים לבוא לטמפרטורה.
6
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חום שמן קנולה בתוך תחתית גדולה כבדה מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צורבים את הפילה במחבת עד חום ופריך, כ 2 דקות לכל צד. הפעל את החום נמוך ולהוסיף את 4 כפות חמאה, שום טימין טרי. באמצעות כפית, למרוח את הפילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
שים את המחבת בתנור במשך 4 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
10
מחממים כמות קטנה של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד מחומם דרך, כ 2 דקות. אספרגוס צריך להיות רך מעט אבל עדיין יש קצת הצמד כאשר אתה נושך אותם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
12
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
לתבנית אפייה גדולה מוסיפים את הכרובית, התפוח, ו 3 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. צולים בתנור עד חום על גבי, כ -25 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הירקות וצולים עד מכרז, עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
זיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוסיפים את הכרובית הקלויה, התפוח והמלאי למעבד מזון ומחית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
15
מעבירים לקערת מתכת ומניחים מעל סיר של מים רותחים כדי להתחמם.
מחממים שמן קנולה בחלק התחתון כבד גדול מיומן מעל חום גבוה. מתבלים כל פילה בנדיבות במלח ופלפל. צור את הפילה, צד העור למטה, עד חום ופריך, הפוך ופריך את הצד השני, על 2 עד 3 דקות לכל צד. כבה את החום, להוסיף חמאה, באמצעות כף, להשרות את פילה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
18
מעבירים לתנור כדי לסיים את הבישול, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
חותכים את העלים הירוקים את הכרישה ולהשליך. חותכים את הגבעול לטבעות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
שים אותם לתוך קערה גדולה מלאה במים קרים ולתת להשרות במשך 5 דקות.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף כרישה וsaute עד רך, על 4 דקות. Deglaze המחבת עם יין לבן ולהוסיף את מלאי הירקות. להפחית בחצי ולאחר מכן לטאטא את החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
שדי פסיון אם )
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים מעל לברק.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
1
באמצעות צלחת מלבנית להניח מיטה של 3 עד 4 אספרגוס למטה בצד אחד של הצלחת. לארגן חתיכת פילה מיניון על גבי טפטוף עם הפחתת בלסמי. בצד השני של הצלחת לשים על כוס 1/4 של מחית כרובית, העליון עם חתיכת בס ים טפטוף עם רוטב כרישה. חזור עם החומרים הנותרים לעשות סך של 6 מנות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניון
זיתים בשלים שלמים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות