פאנה קוטה עם תותים בלסמיים
המתכון פנה קוטה עם תותים בלסמיים מוכן בסביבות 24 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "ונילה בין" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פאנה קוטה עם תותים בלסמיים, עוגת וניל עם תותים בלסמיים, ו פלפל שחור פנה קוטה עם תותים וסירופ בלסמי.
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על 1 1/2 כפות של מים קרים. מערבבים ומניחים בצד במשך 10 דקות כדי לאפשר את הג ' לטין להתמוסס.
בינתיים, בקערה בינונית, להקציף יחד 3/4 כוס של קרם, יוגורט, תמצית וניל, זרעי שעועית וניל.
מחממים את 3/4 כוס השמנת הנותרת ואת 1/3 כוס הסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. את החום, להוסיף את הג ' לטין מרכך קרם חם ומערבבים להתמוסס.
יוצקים את תערובת הקרם-ג ' לטין החמה לתערובת הקרם-יוגורט ומערבבים לשלב.
יוצקים לתוך 4 (6 עד 8-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג ומקרר חשוף עד קר. כאשר הקוטות מצוננות היטב, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
מערבבים את התותים, חומץ בלסמי, 1 כף סוכר, ופלפל 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
כדי לשרת, להפעיל סכין קטנה סביב כל קינוח ברמקין ולטבול את החלק התחתון של כל ramekin במהירות בקערה של מי ברז חמים. הפוך כל ramekin על צלחת קינוח ולהקיף את קוטה פאנה עם תותים. אבק קל עם גרידת לימון מגורד טרי לשרת.