קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות76
מגזין

פאנוצ'וס (טוסטאדות מלאות שעועית שחורה)

פאנוצ'וס (טוסטאדות מלאות שעועית שחורה)
מתכון Panuchos (שעועית שחורה מלא Tostadas) מוכן בסביבות 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 111 גר' של חלבון, 81 גרם של שומן, וסך הכל 2194 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו להדביק achiote, חומץ מזוקק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ביצים ושעועית שחורה Tostadas, שעועית שחורה, אבוקדו, ביצים Tostadas, ו שעועית שחורה רכה Tostadas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני (350 עד 45
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
עם שטח שנותר ברור של פחם או מבער גז כבוי כדי להפוך אזור חום עקיף. בקערה בינונית, לשלב חומץ, achiote, שמן, ומלח; להוסיף עוף ולהפוך היטב מעיל. גריל על חום עקיף עם מכסה למטה, מפנה פעם אחת, עד עוף מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו מגניב, ואז לגרוס בשר מעצמות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
בינתיים, לעשות panuchos: שעועית טהורה והנוזל שלהם במעבד מזון, הוספת מים במידת הצורך כך שהם מאוד שמנת. במחבת בינונית, לבשל בצל בשמן על חום בינוני עד הזהב, 5 דקות. מערבבים בשעועית ומבשלים עד מבעבע, 1 עד 2 דקות. שים בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שלב מאסה ומלח בקערה, הוספת קצת מים (או קמח) במידת הצורך כך masa הוא גמיש אבל לא דביק. מחלקים ל -15 כדורים שווים, להגדיר על תבנית אפייה, ולכסות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים מחבת בינונית כבדה או מחבת, עדיף ברזל יצוק, על חום בינוני עד חם. עבודה עם כדור מסא 1 בכל פעם, קו עיתונות טורטייה עם חתיכת פלסטיק כבדה (שקית מקפיא לחתוך במחצית עובד היטב). מרכז כדור מאסה על גבי ולכסות עם חתיכת פלסטיק אחרת. לחץ טורטייה ל 4 עד 5 ב. רחב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לקלף פלסטיק טורטייה (אם מקלות טורטייה, אבק עם קצת קמח reroll) ולשים טורטייה על מחבת חמה. כאשר הצד התחתון כבר לא מקלות והוא מנוקד קלות, על 1 דקה, להעיף ולבשל 1 דקה בצד השני. הפוך שוב עם מגבת מטבח נקייה מקופלת, לחץ בחוזקה טורטייה בכל רחבי (זה עוזר לו לנשוף). מבשלים עד שהוא מתנפח ואת החלק התחתון הוא זהב אור, 15 עד 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר טורטייה למשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
9
חתוך טורטיה חמה בזהירות 1/2 ב. מקצה לעשות פתיחה על 2 ב. ארוך. בלי לקרוע טורטייה, להחליק מרית מתכת קטנה בפנים כדי ליצור כיס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בואו מגניב. חזור על שלבים 4, 5 ו -6 עבור כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
11
פתח את הכיס של טורטייה מקורר עם האצבע שלך, לסחוט בעדינות להחזיק אותו פתוח, ולמרוח כף מעוגלת של שעועית בפנים. טפיחה למעלה של טורטייה עם האצבעות שלך כדי להפיץ שעועית. מלא כל פנוצ ' ו באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
12
הפוך תוספות: בקערה, לשלב 1/4 כוס מים, חומץ, מלח, ובצל. צמרמורת עד שימוש. דק לחתוך חסה לחתוך 15 פרוסות דקות כל אחד עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מחממים תנור ל-250 ומכניסים לתוכו תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מחממים מחבת גדולה, עדיף ברזל יצוק, על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הוסף 2 כפות. שמן ושכבה אחת של פנוצ ' ו. מבשלים עד הזהב, פונה פעם אחת, 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
16
להעביר panuchos למחבת בתנור. חזור לבשל panuchos הנותרים, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מסננים בצל ומרכיבים פנוצ ' ו: מניחים אותם על מגש ומגישים עם חסה, עוף, בצל, עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
18
מגישים רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
19
* מצא מושק מושך, להדביק אכיוטה אדמדם, קרקע מ זרעי annatto, בחנויות מכולת לטינו; תוכלו גם למצוא מאסה מוכן שם. או, במקום מאסה מוכן, תחליף 2 כוסות מאסה הרינה בשילוב עם 1 1/3 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
זרעיםזרעים
גויה סאזוןגויה סאזון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.