קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות76
מגזין

פאנוצ'וס (טוסטאדות מלאות שעועית שחורה)

פאנוצ'וס (טוסטאדות מלאות שעועית שחורה)
מתכון Panuchos (שעועית שחורה מלא Tostadas) מוכן בסביבות 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 111 גר' של חלבון, 81 גרם של שומן, וסך הכל 2194 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו להדביק achiote, חומץ מזוקק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ביצים ושעועית שחורה Tostadas, שעועית שחורה, אבוקדו, ביצים Tostadas, ו שעועית שחורה רכה Tostadas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני (350 עד 45
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
עם שטח שנותר ברור של פחם או מבער גז כבוי כדי להפוך אזור חום עקיף. בקערה בינונית, לשלב חומץ, achiote, שמן, ומלח; להוסיף עוף ולהפוך היטב מעיל. גריל על חום עקיף עם מכסה למטה, מפנה פעם אחת, עד עוף מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו מגניב, ואז לגרוס בשר מעצמות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בינתיים, לעשות panuchos: שעועית טהורה והנוזל שלהם במעבד מזון, הוספת מים במידת הצורך כך שהם מאוד שמנת. במחבת בינונית, לבשל בצל בשמן על חום בינוני עד הזהב, 5 דקות. מערבבים בשעועית ומבשלים עד מבעבע, 1 עד 2 דקות. שים בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
שלב מאסה ומלח בקערה, הוספת קצת מים (או קמח) במידת הצורך כך masa הוא גמיש אבל לא דביק. מחלקים ל -15 כדורים שווים, להגדיר על תבנית אפייה, ולכסות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים מחבת בינונית כבדה או מחבת, עדיף ברזל יצוק, על חום בינוני עד חם. עבודה עם כדור מסא 1 בכל פעם, קו עיתונות טורטייה עם חתיכת פלסטיק כבדה (שקית מקפיא לחתוך במחצית עובד היטב). מרכז כדור מאסה על גבי ולכסות עם חתיכת פלסטיק אחרת. לחץ טורטייה ל 4 עד 5 ב. רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לקלף פלסטיק טורטייה (אם מקלות טורטייה, אבק עם קצת קמח reroll) ולשים טורטייה על מחבת חמה. כאשר הצד התחתון כבר לא מקלות והוא מנוקד קלות, על 1 דקה, להעיף ולבשל 1 דקה בצד השני. הפוך שוב עם מגבת מטבח נקייה מקופלת, לחץ בחוזקה טורטייה בכל רחבי (זה עוזר לו לנשוף). מבשלים עד שהוא מתנפח ואת החלק התחתון הוא זהב אור, 15 עד 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר טורטייה למשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
9
חתוך טורטיה חמה בזהירות 1/2 ב. מקצה לעשות פתיחה על 2 ב. ארוך. בלי לקרוע טורטייה, להחליק מרית מתכת קטנה בפנים כדי ליצור כיס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בואו מגניב. חזור על שלבים 4, 5 ו -6 עבור כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
11
פתח את הכיס של טורטייה מקורר עם האצבע שלך, לסחוט בעדינות להחזיק אותו פתוח, ולמרוח כף מעוגלת של שעועית בפנים. טפיחה למעלה של טורטייה עם האצבעות שלך כדי להפיץ שעועית. מלא כל פנוצ ' ו באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
12
הפוך תוספות: בקערה, לשלב 1/4 כוס מים, חומץ, מלח, ובצל. צמרמורת עד שימוש. דק לחתוך חסה לחתוך 15 פרוסות דקות כל אחד עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מחממים תנור ל-250 ומכניסים לתוכו תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מחממים מחבת גדולה, עדיף ברזל יצוק, על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הוסף 2 כפות. שמן ושכבה אחת של פנוצ ' ו. מבשלים עד הזהב, פונה פעם אחת, 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
להעביר panuchos למחבת בתנור. חזור לבשל panuchos הנותרים, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מסננים בצל ומרכיבים פנוצ ' ו: מניחים אותם על מגש ומגישים עם חסה, עוף, בצל, עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
18
מגישים רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
19
* מצא מושק מושך, להדביק אכיוטה אדמדם, קרקע מ זרעי annatto, בחנויות מכולת לטינו; תוכלו גם למצוא מאסה מוכן שם. או, במקום מאסה מוכן, תחליף 2 כוסות מאסה הרינה בשילוב עם 1 1/3 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
זרעיםזרעים
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

מרכיבים

4חתיכות טופי הית' ברהדבק אכיוטההדבק אכיוטה1קטןאבוקדו מוצק-בשליםאבוקדו מוצק-בשלים425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול שעועית שחורה, מנוקז, עם נוזל שמורותיכול שעועית שחורה, מנוקז, עם נוזל שמורות2שרימפס וורידיםעוףעוף454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עצם בשד עוף עור חציעצם בשד עוף עור חצי2שרימפס וורידיםרוטב Habanero (או חנות-קנה)רוטב Habanero (או חנות-קנה)0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2עליםעלים ירוקים חסהעלים ירוקים חסה567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוסות מוכן מאסה עבור טורטיות* (לא מאסה עבור tamales)1/3 כוסות מוכן מאסה עבור טורטיות* (לא מאסה עבור tamales)1עגבניות שזיףעגבניות שזיף11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דק לטבעותבצל אדום, פרוס דק לטבעות11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאודות שמן צמחיאודות שמן צמחי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק11 כף אורגנו מיובשחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב טחוןבצל צהוב טחון2שרימפס וורידיםPANUCHOSPANUCHOS2שרימפס וורידיםתוספות והרכבהתוספות והרכבה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.