פאנוצ'וס (טוסטאדות מלאות שעועית שחורה)
מתכון Panuchos (שעועית שחורה מלא Tostadas) מוכן בסביבות 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 111 גר' של חלבון, 81 גרם של שומן, וסך הכל 2194 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו להדביק achiote, חומץ מזוקק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ביצים ושעועית שחורה Tostadas, שעועית שחורה, אבוקדו, ביצים Tostadas, ו שעועית שחורה רכה Tostadas (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל בינוני (350 עד 45
עם שטח שנותר ברור של פחם או מבער גז כבוי כדי להפוך אזור חום עקיף. בקערה בינונית, לשלב חומץ, achiote, שמן, ומלח; להוסיף עוף ולהפוך היטב מעיל. גריל על חום עקיף עם מכסה למטה, מפנה פעם אחת, עד עוף מבושל דרך, כ 20 דקות.
בואו מגניב, ואז לגרוס בשר מעצמות. תניח בצד.
בינתיים, לעשות panuchos: שעועית טהורה והנוזל שלהם במעבד מזון, הוספת מים במידת הצורך כך שהם מאוד שמנת. במחבת בינונית, לבשל בצל בשמן על חום בינוני עד הזהב, 5 דקות. מערבבים בשעועית ומבשלים עד מבעבע, 1 עד 2 דקות. שים בצד, מכוסה.
שלב מאסה ומלח בקערה, הוספת קצת מים (או קמח) במידת הצורך כך masa הוא גמיש אבל לא דביק. מחלקים ל -15 כדורים שווים, להגדיר על תבנית אפייה, ולכסות בניילון נצמד.
מחממים מחבת בינונית כבדה או מחבת, עדיף ברזל יצוק, על חום בינוני עד חם. עבודה עם כדור מסא 1 בכל פעם, קו עיתונות טורטייה עם חתיכת פלסטיק כבדה (שקית מקפיא לחתוך במחצית עובד היטב). מרכז כדור מאסה על גבי ולכסות עם חתיכת פלסטיק אחרת. לחץ טורטייה ל 4 עד 5 ב. רחב.
לקלף פלסטיק טורטייה (אם מקלות טורטייה, אבק עם קצת קמח reroll) ולשים טורטייה על מחבת חמה. כאשר הצד התחתון כבר לא מקלות והוא מנוקד קלות, על 1 דקה, להעיף ולבשל 1 דקה בצד השני. הפוך שוב עם מגבת מטבח נקייה מקופלת, לחץ בחוזקה טורטייה בכל רחבי (זה עוזר לו לנשוף). מבשלים עד שהוא מתנפח ואת החלק התחתון הוא זהב אור, 15 עד 30 שניות יותר.
להעביר טורטייה למשטח עבודה.
חתוך טורטיה חמה בזהירות 1/2 ב. מקצה לעשות פתיחה על 2 ב. ארוך. בלי לקרוע טורטייה, להחליק מרית מתכת קטנה בפנים כדי ליצור כיס.
בואו מגניב. חזור על שלבים 4, 5 ו -6 עבור כל טורטייה.
פתח את הכיס של טורטייה מקורר עם האצבע שלך, לסחוט בעדינות להחזיק אותו פתוח, ולמרוח כף מעוגלת של שעועית בפנים. טפיחה למעלה של טורטייה עם האצבעות שלך כדי להפיץ שעועית. מלא כל פנוצ ' ו באותה צורה.
הפוך תוספות: בקערה, לשלב 1/4 כוס מים, חומץ, מלח, ובצל. צמרמורת עד שימוש. דק לחתוך חסה לחתוך 15 פרוסות דקות כל אחד עגבניות ואבוקדו.
מחממים תנור ל-250 ומכניסים לתוכו תבנית אפייה.
מחממים מחבת גדולה, עדיף ברזל יצוק, על אש בינונית.
הוסף 2 כפות. שמן ושכבה אחת של פנוצ ' ו. מבשלים עד הזהב, פונה פעם אחת, 3 עד 5 דקות בסך הכל.
להעביר panuchos למחבת בתנור. חזור לבשל panuchos הנותרים, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מסננים בצל ומרכיבים פנוצ ' ו: מניחים אותם על מגש ומגישים עם חסה, עוף, בצל, עגבניות ואבוקדו.
* מצא מושק מושך, להדביק אכיוטה אדמדם, קרקע מ זרעי annatto, בחנויות מכולת לטינו; תוכלו גם למצוא מאסה מוכן שם. או, במקום מאסה מוכן, תחליף 2 כוסות מאסה הרינה בשילוב עם 1 1/3 כוסות מים.