קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פאנזנלה מתוקה.

פאנזנלה מתוקה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 349 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, סוכר חום, פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו panzanella פלפל מתוק, סלט פאנצנלה בצל מתוק, ו Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
הוסף 4 כפות של הסוכר והמלח ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה לבעבע, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים עד שהם מצופים באופן שווה בתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
5
יוצקים את התערובת על תבנית אפייה ומסדרים שכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
6
אופים, ערבוב כל 5 דקות, עד קוביות הלחם הן חום זהוב קלוי, על 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
7
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל ולתת את הלחם להתקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.בעוד הלחם מתקרר, לשלב חצי פטל ואת הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד פירות יער לשחרר את המיצים שלהם שבורים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרלחם מחיטה מלאה, קרום הוסר
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
8
מוסיפים את קוביות הלחם, אגוזי פקאן, ואת שאר פטל שלם בעדינות לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובהפטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובה
9
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.