פאנזנלה מתוקה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 349 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, סוכר חום, פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו panzanella פלפל מתוק, סלט פאנצנלה בצל מתוק, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
הוסף 4 כפות של הסוכר והמלח ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה לבעבע, כ 8 דקות.
מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים עד שהם מצופים באופן שווה בתערובת הסוכר.
יוצקים את התערובת על תבנית אפייה ומסדרים שכבה אחת.
אופים, ערבוב כל 5 דקות, עד קוביות הלחם הן חום זהוב קלוי, על 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל ולתת את הלחם להתקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.בעוד הלחם מתקרר, לשלב חצי פטל ואת הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד פירות יער לשחרר את המיצים שלהם שבורים.
מוסיפים את קוביות הלחם, אגוזי פקאן, ואת שאר פטל שלם בעדינות לזרוק לשלב.
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת.