קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פאנץ' א-לה רומיין

פאנץ' א-לה רומיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל פונץ ' א לה רומיין. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 102 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לך יין מבעבע, סוכר מגורען, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו סלט רומיין, רומיין עם תפוזים, ו סלט רומיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק zest כתום (אתה צריך בערך 1 כף); להפריש.פרוס 1/4 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הכתום ולהגדיר אותו שטוח על משטח עבודה. באמצעות סכין קילוף, בצע את העקומה של התפוז וחותכים את כל קליפת הנותרים ואת הדגש הלבן. עבודה על קערה קטנה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את הקטעים או עליונות. (השף מייקל סמיון מדגים כיצד לפלח הדרים בסרטון זה צ ' או טיפ.) מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את המים והסוכר בסיר קטן על חום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום ומערבבים את גרידת הלימון, גרידת תפוזים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהטעמים חודרים, כ -30 דקות.מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך צלחת 13-by-9-inch ולהשליך את התוכן של המסננת. להקפיא את התערובת שנחשפה עד רק מתחיל להגדיר אבל לא קפוא לחלוטין, על 1 שעה. באמצעות הקוצים של מזלג, לגרוף דרך התערובת לשבור את כל גושים גדולים. חזור למקפיא לגרוף שוב כאשר להגדיר ביסודיות, על 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מעבירים את קרח הלימון למכולה עם מכסה הדוק ולאחסן במקפיא עד 2 שבועות.כאשר מוכנים לשרת, מניחים את החלבונים ביצה בקערה בינונית נקייה מאוד לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 3 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מעבירים את קרח הלימון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
טפטוף בשמפניה ואגריקול רום ומערבבים בעדינות לשלב. מחלקים בין 8 (1/2-כוס) משקפיים. מחלקים את חלבוני הביצה המוקצפים על קרח הלימון ומעל כל מנה עם קטע כתום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שמפניהשמפניה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
8
מגישים באופן מיידי.