פאנץ' א-לה רומיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל פונץ ' א לה רומיין. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 102 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לך יין מבעבע, סוכר מגורען, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו סלט רומיין, רומיין עם תפוזים, ו סלט רומיין (מתכונים דומים).
הוראות
דק zest כתום (אתה צריך בערך 1 כף); להפריש.פרוס 1/4 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הכתום ולהגדיר אותו שטוח על משטח עבודה. באמצעות סכין קילוף, בצע את העקומה של התפוז וחותכים את כל קליפת הנותרים ואת הדגש הלבן. עבודה על קערה קטנה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את הקטעים או עליונות. (השף מייקל סמיון מדגים כיצד לפלח הדרים בסרטון זה צ ' או טיפ.) מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מניחים את המים והסוכר בסיר קטן על חום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ומערבבים את גרידת הלימון, גרידת תפוזים ומיץ לימון.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהטעמים חודרים, כ -30 דקות.מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך צלחת 13-by-9-inch ולהשליך את התוכן של המסננת. להקפיא את התערובת שנחשפה עד רק מתחיל להגדיר אבל לא קפוא לחלוטין, על 1 שעה. באמצעות הקוצים של מזלג, לגרוף דרך התערובת לשבור את כל גושים גדולים. חזור למקפיא לגרוף שוב כאשר להגדיר ביסודיות, על 1 שעה יותר.
מעבירים את קרח הלימון למכולה עם מכסה הדוק ולאחסן במקפיא עד 2 שבועות.כאשר מוכנים לשרת, מניחים את החלבונים ביצה בקערה בינונית נקייה מאוד לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 3 דקות; להפריש.
מעבירים את קרח הלימון לקערה גדולה.
טפטוף בשמפניה ואגריקול רום ומערבבים בעדינות לשלב. מחלקים בין 8 (1/2-כוס) משקפיים. מחלקים את חלבוני הביצה המוקצפים על קרח הלימון ומעל כל מנה עם קטע כתום.