קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פאנץ' א-לה רומיין

פאנץ' א-לה רומיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל פונץ ' א לה רומיין. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 102 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לך יין מבעבע, סוכר מגורען, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו סלט רומיין, רומיין עם תפוזים, ו סלט רומיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק zest כתום (אתה צריך בערך 1 כף); להפריש.פרוס 1/4 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הכתום ולהגדיר אותו שטוח על משטח עבודה. באמצעות סכין קילוף, בצע את העקומה של התפוז וחותכים את כל קליפת הנותרים ואת הדגש הלבן. עבודה על קערה קטנה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את הקטעים או עליונות. (השף מייקל סמיון מדגים כיצד לפלח הדרים בסרטון זה צ ' או טיפ.) מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את המים והסוכר בסיר קטן על חום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום ומערבבים את גרידת הלימון, גרידת תפוזים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהטעמים חודרים, כ -30 דקות.מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך צלחת 13-by-9-inch ולהשליך את התוכן של המסננת. להקפיא את התערובת שנחשפה עד רק מתחיל להגדיר אבל לא קפוא לחלוטין, על 1 שעה. באמצעות הקוצים של מזלג, לגרוף דרך התערובת לשבור את כל גושים גדולים. חזור למקפיא לגרוף שוב כאשר להגדיר ביסודיות, על 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מעבירים את קרח הלימון למכולה עם מכסה הדוק ולאחסן במקפיא עד 2 שבועות.כאשר מוכנים לשרת, מניחים את החלבונים ביצה בקערה בינונית נקייה מאוד לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 3 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מעבירים את קרח הלימון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
טפטוף בשמפניה ואגריקול רום ומערבבים בעדינות לשלב. מחלקים בין 8 (1/2-כוס) משקפיים. מחלקים את חלבוני הביצה המוקצפים על קרח הלימון ומעל כל מנה עם קטע כתום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
מגישים באופן מיידי.