קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

פאנץ אננס מבעבע

פאנץ אננס מבעבע
צריך ללא גלוטן, משקאות ללא חלב וצמחוניים? פונץ ' אננס מבעבע יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קלבדוס, אננס-קלופים, מיץ אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו פונץ ' אננס ליים מבעבע, ג'ינג'ר אננס סודה פאנץ, ו סודה הדר אננס אגרוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את צוף גויאבה לתוך עובש טבעת מתכת 8 אינץ ' או עובש kugelhopf; הצוף צריך לכסות את החלק התחתון של התבנית. להקפיא עד המשרד, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקטר גויאבהנקטר גויאבה
נקטרנקטר
2
שים את חתיכות אננס ודבש בבלנדר ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את רסק אננס מעל צוף גויאבה קפוא, לכסות להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נקטר גויאבהנקטר גויאבה
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
4
בקערת פונץ ' גדולה, מערבבים את מיץ האננס, יין מבעבע וקלבדוס. לחמם את החלק התחתון של התבנית מתחת למים חמים כדי לשחרר את קרח האננס ביסודיות. הפוך את הטבעת על מחבת גיליון, ואז בזהירות להוריד אותו לתוך האגרוף, גויאבה בצד למעלה. מצקת את האגרוף למשקפיים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
יין מבעבעיין מבעבע
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
CalvadosCalvados
גויאבהגויאבה
אגרוףאגרוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הפוך קדימה: טבעת אננס-גויאבה יכול להיות קפוא עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
גויאבהגויאבה
6
הערות: כדי להכין מיץ אננס טרי, לקלף וליבה אננס, לחתוך אותו לחתיכות קטנות פירה בבלנדר. תעבוד על המחית דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
תן את המיץ לעמוד במשך כ -30 דקות. תרפרף כל קצף ותשתמש במיץ הנקי. אננס אחד מניב בערך 2 כוסות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.