פאנץ אננס מבעבע
צריך ללא גלוטן, משקאות ללא חלב וצמחוניים? פונץ ' אננס מבעבע יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קלבדוס, אננס-קלופים, מיץ אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו פונץ ' אננס ליים מבעבע, ג'ינג'ר אננס סודה פאנץ, ו סודה הדר אננס אגרוף (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את צוף גויאבה לתוך עובש טבעת מתכת 8 אינץ ' או עובש kugelhopf; הצוף צריך לכסות את החלק התחתון של התבנית. להקפיא עד המשרד, כ -25 דקות.
שים את חתיכות אננס ודבש בבלנדר ו מחית עד חלקה.
יוצקים את רסק אננס מעל צוף גויאבה קפוא, לכסות להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.
בקערת פונץ ' גדולה, מערבבים את מיץ האננס, יין מבעבע וקלבדוס. לחמם את החלק התחתון של התבנית מתחת למים חמים כדי לשחרר את קרח האננס ביסודיות. הפוך את הטבעת על מחבת גיליון, ואז בזהירות להוריד אותו לתוך האגרוף, גויאבה בצד למעלה. מצקת את האגרוף למשקפיים ומגישים.
הפוך קדימה: טבעת אננס-גויאבה יכול להיות קפוא עד 3 ימים.
הערות: כדי להכין מיץ אננס טרי, לקלף וליבה אננס, לחתוך אותו לחתיכות קטנות פירה בבלנדר. תעבוד על המחית דרך מסננת משובחת.
תן את המיץ לעמוד במשך כ -30 דקות. תרפרף כל קצף ותשתמש במיץ הנקי. אננס אחד מניב בערך 2 כוסות מיץ.