קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות86
מגזין

פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף)

פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף)
המתכון פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מנות ראשונות יש 1701 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 98 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פסילה צ'ילה, פלפל, צ' אק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה נהדר. נסו סלסה ראנצ'רה (רוטב בסגנון חווה), בשר בקר ממולא (קרנה או פוסטה רלנה), ו קרנה דה סרדו רלנה (חזיר ממולא בירקות) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לתפוחי האדמה: התחל בהכנסת תפוחי האדמה לסיר גדול. מכסים ב -8 כוסות מים קרים ומוסיפים את המלח; המים צריכים לטעום מעט מלוחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם מרגישים רכים כשהם ננעצים בעזרת מזלג או סכין.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ואז מועכים, מוסיפים את החלב והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
למילוי: בינתיים מוסיפים את שמן הזית למחבת עמוקה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל, השום, הכמון, האורגנו, הפפריקה, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את רסק הבקר והעגבניות, מכסים ומורידים את האש לבינונית. מבשלים כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מסירים את המכסה ומערבבים; העקביות צריכה להיראות כמו צ ' ילי סמיך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
9
מעבירים לתבנית ומורחים את התערובת כך שהיא תתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להרכבה: התחל על ידי חלוקת תערובת תפוחי האדמה המקוררת, בערך 8 אונקיות או מספיק כדי להיראות כמו תפוז כשהוא מגולגל לכדור. לאחר מכן, קחו כדור ושטחו עם כפות הידיים ובמקביל שמרו על צורת כוס ביד אחת. ואז, עם סקופר גלידה, ממלאים את תפוח האדמה במילוי הבשר. סגור ואטום אותו בשתי ידיים. חזור על הפעולה עם כל כדורי תפוחי האדמה. הקימו 3 מחבתות רדודות, אחת עם שטיפת הביצים והשנייה עם הפנקו. קח כדור תפוחי אדמה והכניס את הביצה, ואז בפנקו הדק, חזרה לביצה ואז בפנקו הגס. לאחר שחמתם אותם, הכניסו אותם למקרר להתייצבות, כ-30 דקות. ממלאים סיר עמוק בערך באמצע הדרך בשמן ומחממים לכ -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מסננים על מגבות נייר ומגישים עם סלסה ראנצ ' רה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
התחל בחימום מחבת עם 5 כפות משמן הזית והוספת הצ ' ילי ושיני השום השלמות לצלייה לכמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, הפלפלים, האורגנו, הכמון, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות הטריות, מחית העגבניות והציר, ומצמצמים בשליש ברתיחה נמוכה; זה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
בואו להתקרר במשך 20 דקות. ואז מניחים בבלנדר ומחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מחממים את 5 כפות שמן הזית הנותרות במחבת אחרת. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת דקה ומוסיפים לתבנית. מטגנים את הרוטב במחבת החמה ומצמצמים עד לסמיכות, 15 עד 20 דקות. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק בקר טחון טרי (85 אחוז רזה עד 15 אחוז שומן)צ'אק בקר טחון טרי (85 אחוז רזה עד 15 אחוז שומן)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ציר עוף או בקרציר עוף או בקר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל קצוץפלפל קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואירקות או שמן קנולה, לטיגוןירקות או שמן קנולה, לטיגון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פולה צ'ילהפולה צ'ילה6כדי 8 ביצים טרופות עם 1/2 כוס חלבכדי 8 ביצים טרופות עם 1/2 כוס חלב5ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחון קלויכמון טחון קלוי11 קילו קישואים,כמון טחון קלויכמון טחון קלוי1(חוֹרֶף)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי11 קילו קישואים,פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גואחילו צ'ילהגואחילו צ'ילה2kgsתפוחי אדמה באיידהו, קלופים ורבעיםתפוחי אדמה באיידהו, קלופים ורבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חםחלב חם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות10(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ספרדי קצוץבצל ספרדי קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו יבשאורגנו יבש9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פנקו גסיםפירורי לחם פנקו גסים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פנקו משובחיםפירורי לחם פנקו משובחים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pasilla צ'ילהpasilla צ'ילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות טריות קצוצותעגבניות טריות קצוצות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה לא מלוחה, חתוכה בקוביותחמאה לא מלוחה, חתוכה בקוביות4ציפורןשום, שלםשום, שלם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון