המתכון פאפא רלנה קון סלסה ראנצ'רה (תפוח אדמה ממולא ברוטב קריאולי חריף) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מנות ראשונות יש 1701 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 98 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פסילה צ'ילה, פלפל, צ' אק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה נהדר. נסו סלסה ראנצ'רה (רוטב בסגנון חווה), בשר בקר ממולא (קרנה או פוסטה רלנה), ו קרנה דה סרדו רלנה (חזיר ממולא בירקות) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לתפוחי האדמה: התחל בהכנסת תפוחי האדמה לסיר גדול. מכסים ב -8 כוסות מים קרים ומוסיפים את המלח; המים צריכים לטעום מעט מלוחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם מרגישים רכים כשהם ננעצים בעזרת מזלג או סכין.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ואז מועכים, מוסיפים את החלב והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
למילוי: בינתיים מוסיפים את שמן הזית למחבת עמוקה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל, השום, הכמון, האורגנו, הפפריקה, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את רסק הבקר והעגבניות, מכסים ומורידים את האש לבינונית. מבשלים כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מסירים את המכסה ומערבבים; העקביות צריכה להיראות כמו צ ' ילי סמיך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
9
מעבירים לתבנית ומורחים את התערובת כך שהיא תתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להרכבה: התחל על ידי חלוקת תערובת תפוחי האדמה המקוררת, בערך 8 אונקיות או מספיק כדי להיראות כמו תפוז כשהוא מגולגל לכדור. לאחר מכן, קחו כדור ושטחו עם כפות הידיים ובמקביל שמרו על צורת כוס ביד אחת. ואז, עם סקופר גלידה, ממלאים את תפוח האדמה במילוי הבשר. סגור ואטום אותו בשתי ידיים. חזור על הפעולה עם כל כדורי תפוחי האדמה. הקימו 3 מחבתות רדודות, אחת עם שטיפת הביצים והשנייה עם הפנקו. קח כדור תפוחי אדמה והכניס את הביצה, ואז בפנקו הדק, חזרה לביצה ואז בפנקו הגס. לאחר שחמתם אותם, הכניסו אותם למקרר להתייצבות, כ-30 דקות. ממלאים סיר עמוק בערך באמצע הדרך בשמן ומחממים לכ -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
מלח דק, לשולי הכוסות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מסננים על מגבות נייר ומגישים עם סלסה ראנצ ' רה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
התחל בחימום מחבת עם 5 כפות משמן הזית והוספת הצ ' ילי ושיני השום השלמות לצלייה לכמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, הפלפלים, האורגנו, הכמון, המלח, הפלפל ועלה הדפנה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות הטריות, מחית העגבניות והציר, ומצמצמים בשליש ברתיחה נמוכה; זה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
אטריות ריגטוני מיובשות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 כף גדושה פלפל לבן
למריחה על טוסט אם רוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
בואו להתקרר במשך 20 דקות. ואז מניחים בבלנדר ומחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מחממים את 5 כפות שמן הזית הנותרות במחבת אחרת. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת דקה ומוסיפים לתבנית. מטגנים את הרוטב במחבת החמה ומצמצמים עד לסמיכות, 15 עד 20 דקות. התאם את התיבול במידת הצורך.
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.