קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פארו עם גבינה ועשבי תיבול

פארו עם גבינה ועשבי תיבול
פארו עם גבינה ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 625 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם herbes de provence, מוצרלה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פארו עם פיסטוקים ועשבי תיבול, פארו & עשבי תיבול מתכון, ו סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ב stockpot גדול, להביא את פארו, מים ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, לכסות את הסיר, ומבשלים עד פארו הוא מכרז, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מילוי: בקערה גדולה מערבבים יחד את הגבינות, החלב, הרבס דה פרובנס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים את פארו מבושל ומערבבים עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
פארו מבושלפארו מבושל
7
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
תוספות: מסדרים את חתיכות הלחם על גבי תערובת פארו וטפטוף בנדיבות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פארו.פארו.
9
אופים במשך 15 דקות עד ציפוי זהוב. מגניב במשך 5 דקות ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן