פג'יטאס בקר פנטסטי
פנטסטי בשר פג'יטאס לוקח מסביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 412 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. לכו לחנות ואספו אבוקדו, פלפל, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 63%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פג'יטאס בקר פנטסטי, מחבת פנטסטית בקר וברוקולי לו מיין, ו פג'יטאס בקר.
הוראות
בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו מרכיבי מרינדה; הוסף בקר. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 3-6 שעות או למשך הלילה, הופכים מספר פעמים.
מחק את המרינדה. במחבת מטגנים בצל ופלפל בכף שמן 1 עד שהם רכים פריכים; מוציאים מהתבנית.
מוסיפים את שארית השמן ומקפיצים בשר עד שכבר לא ורוד, כ -4 דקות.
מוסיפים ירקות למחבת ומחממים.
להגשה מניחים כף תערובת בשר / ירקות על טורטיה מחוממת ומעליהם אבוקדו, סלסה ושמנת חמוצה.
מגלגלים טורטיה סביב המילוי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פג ' יטאס בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר]()
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.