פגאטו אללה אינסטריאנה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פגאטו אלן אינסטריאנה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 647 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם יין אדום מפריולי, כבד עגל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, שהוא סופר. נסו אללה צ'קה, רביולי אללה וודקה, ו פנה אללה וודקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים את כבד העגל ומייבשים.
חותכים לחתיכות בעובי 1 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל ומחפרים במלח. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מעל להבה גבוהה, מחממים שמן זית עד לעישון.
קולים חתיכות כבד עד להזהבה כהה משני הצדדים והוציאו לצלחת.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, שום וציפורן ומבשלים עד לריכוך, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים יין אדום, ציר עגל ומיץ לימון ומצמצמים בחצי.
מניחים כבד ומיצים שנמלטו חזרה לתבנית עם תערובת יין.
מוסיפים חמאה ומבשלים 8 עד 10 דקות עד שהכבד מתחמם עד בינוני.
מקשטים בגרידת לימון ומגישים עם ברוסקנדולי.