פגזים וגבינה
פגזים וגבינה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 619 קלוריות. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו שמן זית, פתיתי צ'ילי, גבינת ריקוטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו קליפות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ושלושה רוטב גבינה, קליפות טקס-מקס וגבינה, ו שלוש קליפות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת של 6 עד 8 ליטר על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 4 עד 6 ליטר מים. שוטפים קייל; גזרו וזרקו גבעולים ומרכזי עלים קשים.
מוסיפים קייל למים רותחים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שירוק עז ורך לנגיסה, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים קייל למסננת לניקוז.
מוסיפים פסטה למים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שבקושי רך לנגיסה, כ -10 דקות.
מסננים פסטה, שומרים 1 כוס נוזל בישול; להחזיר פסטה למחבת.
בינתיים מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350, הופכים פעם אחת, עד שהם פריכים ויבשים, בערך 15 דקות בסך הכל. משפשפים צד אחד של כל פרוסת לחם בשן שום; השלך את כל הציפורן שנותרה.
נותנים ללחם להתקרר, ואז אוטמים בשקית ניילון כבדה ומרסקים בעזרת מערוך או מערבולת במעבד מזון לפירורים גסים.
קוצצים גס כרוב. במחבת בגודל 10 עד 12 אינץ 'על אש גבוהה, מערבבים 1 כף שום לחוץ או טחון ופתיתי צ' ילי בשמן רק עד שהשום ריחני (אך לא שחום), 1 עד 2 דקות.
מוסיפים מיץ לימון וקייל ומערבבים עד להתאדות נוזלים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים תערובת קייל, גבינת ריקוטה, 1/2 כפית מלח, ושמורה 1 כוס פסטה-נוזל בישול לפסטה. מחלקים באופן שווה בין ארבע קערות ומפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן.