פודין ' אבא
אבא של פודין יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, עמילן תירס, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו פודין, קונוסים של פודין, ו עוגת פודינג פאדג' חם (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד עם החלב בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך הקצפה עד לקבלת תערובת חלקה.
הקציפו את החלמונים, הסוכר ועמילן התירס בקערה גדולה; מקציפים לאט את תערובת השוקולד ואז יוצקים לסיר נפרד. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה, עד להופעת בועות סביב הקצוות והתערובת מסמיכה, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לקערה ולוחצים ניילון ישירות על פני השטח. מגניב לטמפרטורת החדר, כ 45 דקות.
מקציפים את השמנת הכבדה במיקסר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים מחצית מהקצפת לתערובת השוקולד שהתקררה בעזרת מרית גומי. מכסים ומקררים עד להגדיר, על 2 שעות; מכסים ומקררים את הקצפת הנותרת עד מוכן לשרת.
הכינו את הקופצים: מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
הקציפו את הקמח, המלח ו 1/4 כפית הקינמון בקערה גדולה.
הקציפו את החלב והביצים בקערה אחרת, ואז הקציפו לחומרים היבשים עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים פנימה את החמאה המומסת.
מברישים תבנית פופובר של 6 כוסות בחמאה מומסת; אבק בקמח והקש את העודפים. מחלקים את הבלילה בין הכוסות.
אופים 20 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד שהם תפוחים וזהובים, כ -20 דקות נוספות (אל תפתחו את דלת התנור).
מעבירים את התבנית למתלה; נותנים להתקרר מעט. בינתיים מערבבים בקערה את הסוכר ואת יתרת 1/2 כפית הקינמון.
מוציאים את הפופוברים מהתבנית; מברישים בחמאה מומסת וזורקים פנימה את סוכר הקינמון.
פורסים את החלק העליון של הפופאוברים שלושת רבעי הדרך לפתיחה ומשאירים ציר. כף במילוי וקצפת שמורה. אבק עם אבקת קקאו וקינמון.