אבא של פודין יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, עמילן תירס, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו פודין, קונוסים של פודין, ו עוגת פודינג פאדג' חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד עם החלב בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך הקצפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
הקציפו את החלמונים, הסוכר ועמילן התירס בקערה גדולה; מקציפים לאט את תערובת השוקולד ואז יוצקים לסיר נפרד. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה, עד להופעת בועות סביב הקצוות והתערובת מסמיכה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מקציפים את השמנת הכבדה במיקסר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים מחצית מהקצפת לתערובת השוקולד שהתקררה בעזרת מרית גומי. מכסים ומקררים עד להגדיר, על 2 שעות; מכסים ומקררים את הקצפת הנותרת עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הכינו את הקופצים: מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הקציפו את הקמח, המלח ו 1/4 כפית הקינמון בקערה גדולה.