קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודין ' אבא

פודין ' אבא
אבא של פודין יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, עמילן תירס, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו פודין, קונוסים של פודין, ו עוגת פודינג פאדג' חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד עם החלב בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך הקצפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הקציפו את החלמונים, הסוכר ועמילן התירס בקערה גדולה; מקציפים לאט את תערובת השוקולד ואז יוצקים לסיר נפרד. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה, עד להופעת בועות סביב הקצוות והתערובת מסמיכה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים לקערה ולוחצים ניילון ישירות על פני השטח. מגניב לטמפרטורת החדר, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים את השמנת הכבדה במיקסר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים מחצית מהקצפת לתערובת השוקולד שהתקררה בעזרת מרית גומי. מכסים ומקררים עד להגדיר, על 2 שעות; מכסים ומקררים את הקצפת הנותרת עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הכינו את הקופצים: מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הקציפו את הקמח, המלח ו 1/4 כפית הקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הקציפו את החלב והביצים בקערה אחרת, ואז הקציפו לחומרים היבשים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מקציפים פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
תנו לנוח 10 דקות.
10
מברישים תבנית פופובר של 6 כוסות בחמאה מומסת; אבק בקמח והקש את העודפים. מחלקים את הבלילה בין הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים 20 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד שהם תפוחים וזהובים, כ -20 דקות נוספות (אל תפתחו את דלת התנור).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מעבירים את התבנית למתלה; נותנים להתקרר מעט. בינתיים מערבבים בקערה את הסוכר ואת יתרת 1/2 כפית הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוציאים את הפופוברים מהתבנית; מברישים בחמאה מומסת וזורקים פנימה את סוכר הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
פורסים את החלק העליון של הפופאוברים שלושת רבעי הדרך לפתיחה ומשאירים ציר. כף במילוי וקצפת שמורה. אבק עם אבקת קקאו וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
15
צילום: סם קפלן