פודינג אורז איטלקי (Arborio)
המתכון האיטלקי (Arborio) פודינג אורז מוכן בערך 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, סוכר, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג אורז Arborio, פודינג אורז Arborio, ו פודינג אורז Arborio (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים אורז, חמאה ומלח.
מניחים כיסוי על הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים אורז בבית מבשלים עד האורז הוא רך והלחות נספגת בעיקר, על 20 דקות.
מערבבים חצי וחצי וסוכר לתוך האורז עד שהסוכר מתמוסס; מוסיפים מקל קינמון וקליפת לימון. מביאים את התערובת לרתיחה ולהסיר מהחום.
מניחים קערת נירוסטה גדולה על גבי סיר של מים רותחים.
יוצקים את תערובת האורז לתוך החלק העליון של הדוד הכפול ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 45 דקות.
יוצקים פודינג אורז לתוך צלחת הגשה.
הסר ולהשליך מקל קינמון וקליפת לימון מפודינג; תן להתקרר מעט לפני לקישוט עם קינמון כדי לשרת.