פודינג אורז אני
פודינג אורז אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. אם יש לך אורז, אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, אורז קיר (פודינג אורז), ו פודינג אורז חום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים אורז, מפחיתים חום, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים 2 1/2 כוסות אורז מבושל, סוכר, חמאה מומסת, חלב, ביצים, קינמון, אגוז מוסקט וצימוקים ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא זהוב, 30 עד 60 דקות.