פודינג אורז וניל עם סירופ דובדבנים ורום
פודינג אורז וניל עם סירופ דובדבן ורום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 282 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רום, מים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גלידת וניל מסורתית עם סירופ דובדבן בר, פודינג אורז עם סירופ רימונים, ו פודינג בריוש דובדבן-וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את האורז, שמנת, חלב, סוכר ומלח.
חותכים את תרמיל וניל לשניים ולהשתמש בסכין כדי לגרד את הזרעים, ולאחר מכן להוסיף אלה לתערובת האורז. (אם אתה רוצה, לשים את תרמיל וניל גם להוסיף קצת יותר טעם.)
יוצקים את התערובת לתוך צלחת בקוטר 10-12 אינץ ovenproof ואופים במשך 2 שעות.
מחממים את כל החומרים בסיר קטן להגדיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הדובדבנים נספגים כל הנוזל, ערבוב מדי פעם.
השאר את פודינג האורז להתקרר קצת, ולאחר מכן לשרת חם או קר עם סירופ דובדבן רום.