פודינג אורז מוקרש עם שמנת אפויה איטית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו מוסקט, פודינג אורז, שמנת קרושה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם וחמאה פודינג מוגש עם שמנת קרושה Compote, גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע, ו פיצולי קרם קרושים.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה קלה צלחת רדוד ovenproof. לשטוף את האורז היטב מתחת למים קרים, ואז לנקז. מביאים את החלב והקרמים לרתיחה עם תרמיל וניל, מוסיפים את האורז והסוכר, ואז מערבבים היטב.
להטות את האורז לתוך המנה מוכנה, ואז לגרר קצת אגוז מוסקט מעל. נקודה עם ידיות חמאה, אופים במשך 15 דקות, להוריד את התנור ל 160c/מאוורר 140c / גז 3, ואז אופים עבור 1 hr יותר, עד אז הפודינג צריך להיות חום זהוב על גבי שמנת מתחת.
מגישים עם כפיות של ריבת הפטל המהירה שלי (להלן).
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פודינג אורז עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "