קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג אורז מיושן אני

פודינג אורז מיושן אני
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג אורז מיושן, פודינג האורז המיושן של קיטנסל, ו פודינג אורז אפוי מיושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
הכה יחד את הביצים והחלב. מערבבים בסוכר לבן, אורז לא מבושל, חמאה, תמצית וניל, צימוקים ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סוכר מגורעןסוכר מגורען
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
חלבחלב
אורזאורז
3
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 2 עד 2 1/2 שעות בתנור שחומם מראש. מערבבים לעתים קרובות במהלך השעה הראשונה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור