פודינג אורז שווה
שווה של אורז פודינג דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם וניל, חלב, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. נסו נשאר אורז? להכין פודינג אורז, אורז קהר (פודינג אורז), ו פודינג אורז אורז חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מים וקינמון מקל לרתיחה בסיר גדול; מערבבים אורז. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, 20 עד 25 דקות או עד שהאורז רך ומים נספגים. מחק מקל קינמון.
מערבבים חלב ומלח; מחממים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, בערך 15 עד 20 דקות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך, תוך ערבוב תדיר. (חלב לא ייספג ופודינג יתעבה כשהוא יתקרר.)
מסירים מהאש ומצננים 1 עד 2 דקות; מערבבים פנימה שווה 5.
מקציפים חלמונים, חלבוני ביצה ווניל בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים כ 1/2 כוס תערובת אורז לתערובת ביצים; מערבבים חזרה לסיר. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, 1 עד 2 דקות. מערבבים צימוקים.
כף פודינג לקערת הגשה; מפזרים קינמון ואגוז מוסקט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.