פודינג בורבון-חמאה
צריך קינוח צמחוני? פודינג בורבון חמאה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ויסקי, סוכר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון, ו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני חום overmedium. לגרד זרעים משעועית; להוסיף שעועית. לבשל, מתערבל panoccasionally, עד חמאה מתחילה לחוםולריח אגוזים, על 3 דקות.
מוסיפים brownsugar ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilsugar מתחיל להתמוסס, about2 דקות.
מוסיפים שמנת, חלב, בורבון, ומלח; מביאים לרתיחה.
להקציף חלמונים ביצה, קורנפלור, ו sugarin קערה גדולה עד חלקה. בהדרגה תערובת קרם addhot, לטאטא כל הזמן.תמחק את הסיר. זן custard througha מסננת בסדר רשת בחזרה לתוך סיר ולכבוש על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, בועות untilcustard מדי פעם ומתחיל tothicken, 5-6 דקות.
הסר סיר מחום ו transfermixture לבלנדר. להתמזג בקצרה על lowspeed עד חלקה.
מניחים ramekins או bowlson תבנית אפייה rimmed. לחלק את השמורה בין ramekins ו צמרמורת עד שנקבע, לפחות 3 שעות. עשה קדימה: פודינגים יכולים להיותלעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מעל כל פודינג עם קרם fraîche ו gingersnaps סמיך, אם תרצה.