קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בורבון-חמאה

פודינג בורבון-חמאה
צריך קינוח צמחוני? פודינג בורבון חמאה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ויסקי, סוכר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון, ו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני חום overmedium. לגרד זרעים משעועית; להוסיף שעועית. לבשל, מתערבל panoccasionally, עד חמאה מתחילה לחוםולריח אגוזים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים brownsugar ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilsugar מתחיל להתמוסס, about2 דקות.
3
מוסיפים שמנת, חלב, בורבון, ומלח; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום.
5
להקציף חלמונים ביצה, קורנפלור, ו sugarin קערה גדולה עד חלקה. בהדרגה תערובת קרם addhot, לטאטא כל הזמן.תמחק את הסיר. זן custard througha מסננת בסדר רשת בחזרה לתוך סיר ולכבוש על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, בועות untilcustard מדי פעם ומתחיל tothicken, 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר סיר מחום ו transfermixture לבלנדר. להתמזג בקצרה על lowspeed עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים ramekins או bowlson תבנית אפייה rimmed. לחלק את השמורה בין ramekins ו צמרמורת עד שנקבע, לפחות 3 שעות. עשה קדימה: פודינגים יכולים להיותלעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מעל כל פודינג עם קרם fraîche ו gingersnaps סמיך, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap