קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בורבון-חמאה

פודינג בורבון-חמאה
צריך קינוח צמחוני? פודינג בורבון חמאה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ויסקי, סוכר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון, ו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני חום overmedium. לגרד זרעים משעועית; להוסיף שעועית. לבשל, מתערבל panoccasionally, עד חמאה מתחילה לחוםולריח אגוזים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים brownsugar ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilsugar מתחיל להתמוסס, about2 דקות.
3
מוסיפים שמנת, חלב, בורבון, ומלח; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
הסר מהחום.
5
להקציף חלמונים ביצה, קורנפלור, ו sugarin קערה גדולה עד חלקה. בהדרגה תערובת קרם addhot, לטאטא כל הזמן.תמחק את הסיר. זן custard througha מסננת בסדר רשת בחזרה לתוך סיר ולכבוש על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, בועות untilcustard מדי פעם ומתחיל tothicken, 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
הסר סיר מחום ו transfermixture לבלנדר. להתמזג בקצרה על lowspeed עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים ramekins או bowlson תבנית אפייה rimmed. לחלק את השמורה בין ramekins ו צמרמורת עד שנקבע, לפחות 3 שעות. עשה קדימה: פודינגים יכולים להיותלעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מעל כל פודינג עם קרם fraîche ו gingersnaps סמיך, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap