פודינג בננה-לחם וחמאה
פודינג בננה-לחם וחמאה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. אם יש לך חמאה, מים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם בננה ופודינג חמאה, פודינג לחם בננה עם חמאת בוטנים טפטוף, ו חמאת בוטנים שוקולד בננה פודינג לחם (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה שמונה 4 1/2-by-2-inch ramekins. בקערה גדולה, לזרוק את בריוש עם חמאה מומסת.
מורחים את הבריוש על תבנית אפייה גדולה ואופים במשך כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך.
בינתיים, בסיר כבד קטן, לשלב 3/4 כוס הסוכר עם סירופ תירס ומים; לבשל על חום מתון, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים את הסירופ מבלי לערבב עד צורות ענבר עמוק קרמל, על 7 דקות.
הסר את הקרמל מהחום ומערבבים בזהירות ב 1/3 כוס של השמנת, 3 כפות הנותרים של חמאה והמלח. מיד לשפוך 2 כפות של הקרמל לתוך כל אחד ramekins מוכן ולהגדיר אותם במחבת קלייה גדולה. סדר את הבננות פרוסות דקורטיבי בקרמל.
בקערה גדולה, מועכים את שאר 2 בננות עד חלקה.
להקציף בחלב, חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, וניל ואת הנותרים 1 כוס שמנת כבדה עד חלקה. מקפלים את בריוש קלוי ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג לחלוטין, על 20 דקות.
כפית את תערובת הלחם לתוך ramekins להחליק את המשטחים.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים את הפודינג באמבט המים במשך 35 דקות, או עד המשרד וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר את ramekins מאמבט המים ולתת מגניב מעט.
כדי unmold, להפעיל סכין סביב puddings. מעל כל אחד עם צלחת. הפוך את הצלחות ולהרים את ramekins.
יוצקים כל קרמל שנותר סביב פודינג.
מגישים חם עם גלידה או קצפת.