פודינג בננה של אמא דייזי
גשו לסופר וקנו בננות, התאדו חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לא פודינג הבננה של אמא שלך., לא פודינג הבננה של אמא שלך., ו פודינג האורז של אמא קלי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר כבד 3 ליטר על אש נמוכה, מוסיפים סוכר, קמח ומלח.
יוצקים את החלב התאדה ומערבבים כל הזמן. התערובת תתעבה לאט, כ -15 דקות.
מקציפים קלות את חלמוני הביצה בקערה בגודל בינוני.
להוסיף מצקת של תערובת חלב מעובה לביצים לטאטא, כדי למזג את הביצים.
מוסיפים את תערובת הביצים לסיר וממשיכים לטאטא ומבשלים עד incorporated, בערך 2 עד 3 דקות.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים בחמאה ובתמצית הוניל.
מניחים את הפודינג לקערה ומכסים בניילון נצמד.
בואו להתקרר במקרר במשך 2 1/2 שעות.
לתוך קערה גדולה או צלחת זעירה, להוסיף שכבה של וופלים וניל, שכבה של בננות פרוסות, העליון עם פודינג.
מוסיפים את הקצפת ואז חוזרים על השכבות.
מקשטים עם עוגיות מתפוררות למעלה.