פודינג האפרסמון של גברת רייגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לגברת רייגן של פודינג אפרסמון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך קינמון טחון, טעמים ברנדי, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג האפרסמון של גברת רייגן, אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, ו פודינג אפרסמון.
הוראות
מערבבים יחד סוכר וחמאה מומסת. מערבבים קמח עם מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
הוסף לתערובת חמאה. מערבבים עיסת אפרסמון. ממיסים סודה לשתייה במים חמים.
מוסיפים לתערובת עם 3 כפות ברנדי וניל.
מוסיפים ביצים, מערבבים קלות אבל ביסודיות.
מוסיפים צימוקים ואגוזים, ערבוב רק עד מעורב.
להפוך לחמאה 5 עד 6 כוס עובש חסין חום. מכסים ומניחים על מתלה בסיר גדול.
יוצקים מספיק מים רותחים כדי להגיע חצי עד הצדדים של עובש. מכסים את הסיר ומבשלים 2-1/2 עד 3 שעות.
יוצקים על 4 כפות ברנדי מחומם על פודינג ולהבה.
מגישים עם רוטב קצפת ברנדי.
הכן את רוטב הקרם המוקצף ברנדי על ידי להכות את הביצה עד אור ורך. מקציפים בחמאה, סוכר, מלח וברנדי. קצפת עד נוקשה. בעדינות לקפל לתוך תערובת ביצה. כיסוי וצינה.