קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג האפרסמון של גברת רייגן

פודינג האפרסמון של גברת רייגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לגברת רייגן של פודינג אפרסמון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך קינמון טחון, טעמים ברנדי, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג האפרסמון של גברת רייגן, אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, ו פודינג אפרסמון.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר וחמאה מומסת. מערבבים קמח עם מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסף לתערובת חמאה. מערבבים עיסת אפרסמון. ממיסים סודה לשתייה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
אפרסמוןאפרסמון
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים לתערובת עם 3 כפות ברנדי וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
מוסיפים ביצים, מערבבים קלות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
5
מוסיפים צימוקים ואגוזים, ערבוב רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
6
להפוך לחמאה 5 עד 6 כוס עובש חסין חום. מכסים ומניחים על מתלה בסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
יוצקים מספיק מים רותחים כדי להגיע חצי עד הצדדים של עובש. מכסים את הסיר ומבשלים 2-1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
בואו לעמוד כמה דקות.
9
Unmold על צלחת הגשה.
10
יוצקים על 4 כפות ברנדי מחומם על פודינג ולהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
11
מגישים עם רוטב קצפת ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
12
הכן את רוטב הקרם המוקצף ברנדי על ידי להכות את הביצה עד אור ורך. מקציפים בחמאה, סוכר, מלח וברנדי. קצפת עד נוקשה. בעדינות לקפל לתוך תערובת ביצה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים