קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פודינג הל עם מנגו

פודינג הל עם מנגו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 221 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קורנפלור, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מנגו תאילנדי עם פודינג אורז הל, הל-פודינג טפיוקה מתובל ברוטב מנגו טרי, ו Mango & cardamom syllabub (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפצח תרמילי הל על ידי לחיצה בעדינות עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
2
שלב עם 4 כוסות חלב במחבת 3 עד 4 ליטר; מערבבים מדי פעם על חום בינוני גבוה עד חלב רותח, 9 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס סוכר, עמילן תירס, ואת הל הקרקע. מערבבים הנותרים 1/4 כוס חלב. כאשר חלב במחבת הוא רותח, להסיר מן החום בהדרגה לטאטא בתערובת קורנפלור. חזור לחום בינוני-נמוך ומערבבים רק עד שהתערובת מגיעה לרתיחה, 3 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
4
יוצקים דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה; להשליך שאריות. מצקת פודינג לתוך 6 עד 8 קערות קטנות או ramekins (3/4 - 1-קיבולת כוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסננתמסננת
קערהקערה
מצקתמצקת
5
בואו להתקרר על 10 דקות, ואז לכסות ולקרר עד קר ולהגדיר, לפחות 1 1/2 שעות.
6
מנגו פיט וקילוף.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
7
חותכים בשר לתוך כ 1 אינץ גושים (אתה צריך 2 כוסות). במעבד מזון או בלנדר, לשלב 2 כוסות מנגו, נשאר 1/4 כוס סוכר, וליקר ג ' ינג ' ר אם שימוש; מערבולת רק עד מנגו הוא טהור גס (תערובת צריכה להיות מעט עבה). כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מנגומנגו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
8
ממש לפני ההגשה, כפית את כל תערובת המנגו באופן שווה על פני פודינג.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
9
מקשטים עם עלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה