פודינג הל עם מנגו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 221 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קורנפלור, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מנגו תאילנדי עם פודינג אורז הל, הל-פודינג טפיוקה מתובל ברוטב מנגו טרי, ו Mango & cardamom syllabub (מתכונים דומים).
הוראות
לפצח תרמילי הל על ידי לחיצה בעדינות עם מערוך.
שלב עם 4 כוסות חלב במחבת 3 עד 4 ליטר; מערבבים מדי פעם על חום בינוני גבוה עד חלב רותח, 9 עד 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס סוכר, עמילן תירס, ואת הל הקרקע. מערבבים הנותרים 1/4 כוס חלב. כאשר חלב במחבת הוא רותח, להסיר מן החום בהדרגה לטאטא בתערובת קורנפלור. חזור לחום בינוני-נמוך ומערבבים רק עד שהתערובת מגיעה לרתיחה, 3 עד 7 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה; להשליך שאריות. מצקת פודינג לתוך 6 עד 8 קערות קטנות או ramekins (3/4 - 1-קיבולת כוס).
בואו להתקרר על 10 דקות, ואז לכסות ולקרר עד קר ולהגדיר, לפחות 1 1/2 שעות.
חותכים בשר לתוך כ 1 אינץ גושים (אתה צריך 2 כוסות). במעבד מזון או בלנדר, לשלב 2 כוסות מנגו, נשאר 1/4 כוס סוכר, וליקר ג ' ינג ' ר אם שימוש; מערבולת רק עד מנגו הוא טהור גס (תערובת צריכה להיות מעט עבה). כיסוי וצינה.
ממש לפני ההגשה, כפית את כל תערובת המנגו באופן שווה על פני פודינג.