פודינג הלחם האהוב על תומאס ג'פרסון
צריך קינוח צמחוני? פודינג הלחם האהוב על תומאס ג'פרסון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב שרוף, לחם, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: מה תומאס ג'פרסון אכל-אספרגוס במרינדה, גלידת Vanillan של תומאס ג'פרסון, ו מה תומאס ג'פרסון אכל-מרק שעועית לבנה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים לחם בעוד חלב וחמאה מתחממים בסיר.
מערבבים נוזלים, ביצים, סוכר ותבלינים.
להוסיף לחם האחרון על ידי הצללה זה באמצעות הידיים שלך, כך שהוא מקבל ספוג ביסודיות.
העברה למחבת מרוחה בחמאה 9 על 13 אינץ', לשפוך בעדינות כך הלחם לא לשבור יותר מדי.
אופים עד שיפוד מוכנס או סכין יוצא נקי, כ 40 דקות.