קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פודינג הלחם של ג'ואי.

פודינג הלחם של ג'ואי.
פודינג הלחם של ג'ואי הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "לחם", "סוכר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. נסו פודינג הלחם של ג'ואי., פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו עוגת הגבינה של ג'ואי. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה כל פרוסת לחם משני הצדדים. קרע לחם בחמאה לחתיכות קטנות, והכניס לתוך קערת ערבוב גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מקציפים ביצים עם וניל, ואז שופכים על לחם. מערבבים חצי וחצי וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
לחםלחם
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט מעל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
6
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור, וקריר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם או קר.