פודינג הלחם של ג'ואי.
פודינג הלחם של ג'ואי הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "לחם", "סוכר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. נסו פודינג הלחם של ג'ואי., פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו עוגת הגבינה של ג'ואי. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חמאה כל פרוסת לחם משני הצדדים. קרע לחם בחמאה לחתיכות קטנות, והכניס לתוך קערת ערבוב גדולה מאוד.
מקציפים ביצים עם וניל, ואז שופכים על לחם. מערבבים חצי וחצי וסוכר.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט מעל.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות.