קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג הקרמל השרוף של מיכאל רקצ'יוטי (סירי דה קרם)

פודינג הקרמל השרוף של מיכאל רקצ'יוטי (סירי דה קרם)
המתכון של מיכאל רקצ'יוטי לפודינג קרמל שרוף (סירי דה קרם) מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 507 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מים, סוכר מגורען, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג קוקוס סירי De Crème, פודינג קוקוס אפוי (סירים דה קרם), ו פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני; לשמור על המים בבית מבשלים. סדר 6 (6-אונקיה) ramekins 1/2 אינץ ' בנפרד במחבת צלייה גדולה (לחלופין, להשתמש 12 [3-אונקיה] כוסות אספרסו או מחזיקי נרות זכוכית); להפריש. למלא קערה קטנה עם מים יש מברשת מאפה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הקרם והחלב בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מסירים מהחום ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
שלב את הסוכר ואת הנותרים 2 כפות מים נמדדים בסיר בינוני כבד תחתית (הקפד להשתמש בסיר בין 2 1/2 ו 3 ליטרים בגודל) ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס לחלוטין. המשך לבשל בלי לערבב, באמצעות מברשת מאפה טבול במים כדי לצחצח משם כל גבישי סוכר נצמדים לצדדים של המחבת, עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 5 עד 6 דקות. מיד להסיר מהחום.בעוד לטאטא בעדינות, בזהירות רבה להוסיף על 1/2 כוס של תערובת קרם חם לקרמל (זה יהיה בועה עד וגמגום כדי להיות בטוח רק להוסיף כמות קטנה בכל פעם), הקפד לטאטא את החלק התחתון של המחבת, עד הבועות שוככות. המשך להוסיף לאט את תערובת הקרם 1/2 כוס בכל פעם תוך לטאטא לאט כדי לשלב אותו, עד שכל התערובת נוספה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטאטא את החלמונים בקערה חסינת חום קטנה עד מעורבב. בעוד לטאטא כל הזמן אבל לא יותר מדי במרץ, לאט לשפוך על 1 כוס של תערובת שמנת לתוך החלמונים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את תערובת הקרם-ביצה בחזרה לסיר ולהקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את השוקולד ומקציפים בעדינות עד שהוא נמס ומשולב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים מסננת בסדר רשת על כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית ויוצקים את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר את המסננת באופן שווה לחלק את פודינג מתוח בין ramekins או כוסות אספרסו, למלא אותם שלושה רבעים מלאים.להיזהר לא לקבל כל מים בתוך ramekins, להוסיף מספיק מים רותחים למחבת הצלייה, כך שהוא מגיע 1 אינץ ' את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. בזהירות להעביר את המחבת לתנור ואופים עד צמרות פודינג כהה בצבע וכמעט להגדיר, על 1 שעה. (כל רפרפת עדיין להתנועע, אבל זה יהיה להגדיר כפי שהוא מתקרר. אם אתם משתמשים בספלי אספרסו, בדקו אותם לאחר 45 דקות, ובדקו את מחזיקי נרות הזכוכית לאחר 25 דקות.) באמצעות מלקחיים ולהיות זהיר לא לקבל כל מים בתוך ramekins, בזהירות להעביר כל פודינג מתלה חוט ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מגישים או מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. אם מקורר, לתת פודינג לשבת בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי