פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון
פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום בורבון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, עוגיות חמאה עם סוכר חום, ו עוגיות חמאה עם סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, 3/4 כוס סוכר חום, ומולסה בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
שלב 1 3/4 כוסות חלב וקצפת בסיר נפרד. פיצול שעועית וניל לאורכו. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר; מערבבים בתרמיל שעועית. להביא רק לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר ולהשליך תרמיל וניל שעועית. לאט לאט לטאטא תערובת חלב לתערובת סוכר.
להקציף יחד חלמונים ביצה, נשאר 1/2 כוס חלב, קורנפלור, וניל, ומלח בקערה קטנה. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לתוך תערובת חלמון; מוסיפים תערובת חלמון כדי להישאר תערובת חמה, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 20 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; יוצקים לתבנית אפייה 1 ליטר.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של פודינג; צמרמורת לפחות 8 שעות.
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, ויסקי, ומים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 7 דקות או עד מדחום ממתקים מגיע 23
בינתיים, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לטפטף סירופ סוכר חום חם, להכות במהירות גבוהה 2 דקות או עד עבה מבריק. מרנג תל מעל פודינג קר, ויצרו פסגות עם גב כף. מטגנים 8 סנטימטרים מחום 2 דקות או עד מרנג הוא השחמה.