קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון

פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון
פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום בורבון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, עוגיות חמאה עם סוכר חום, ו עוגיות חמאה עם סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חמאה, 3/4 כוס סוכר חום, ומולסה בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
שלב 1 3/4 כוסות חלב וקצפת בסיר נפרד. פיצול שעועית וניל לאורכו. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר; מערבבים בתרמיל שעועית. להביא רק לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר ולהשליך תרמיל וניל שעועית. לאט לאט לטאטא תערובת חלב לתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף יחד חלמונים ביצה, נשאר 1/2 כוס חלב, קורנפלור, וניל, ומלח בקערה קטנה. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לתוך תערובת חלמון; מוסיפים תערובת חלמון כדי להישאר תערובת חמה, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 20 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר מהחום; יוצקים לתבנית אפייה 1 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של פודינג; צמרמורת לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, ויסקי, ומים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 7 דקות או עד מדחום ממתקים מגיע 23
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
בינתיים, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לטפטף סירופ סוכר חום חם, להכות במהירות גבוהה 2 דקות או עד עבה מבריק. מרנג תל מעל פודינג קר, ויצרו פסגות עם גב כף. מטגנים 8 סנטימטרים מחום 2 דקות או עד מרנג הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ סוכר חוםסירופ סוכר חום
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו