קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון

פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון
פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום בורבון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, עוגיות חמאה עם סוכר חום, ו עוגיות חמאה עם סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חמאה, 3/4 כוס סוכר חום, ומולסה בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
שלב 1 3/4 כוסות חלב וקצפת בסיר נפרד. פיצול שעועית וניל לאורכו. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר; מערבבים בתרמיל שעועית. להביא רק לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר ולהשליך תרמיל וניל שעועית. לאט לאט לטאטא תערובת חלב לתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להקציף יחד חלמונים ביצה, נשאר 1/2 כוס חלב, קורנפלור, וניל, ומלח בקערה קטנה. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לתוך תערובת חלמון; מוסיפים תערובת חלמון כדי להישאר תערובת חמה, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 20 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר מהחום; יוצקים לתבנית אפייה 1 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של פודינג; צמרמורת לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, ויסקי, ומים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 7 דקות או עד מדחום ממתקים מגיע 23
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
בינתיים, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לטפטף סירופ סוכר חום חם, להכות במהירות גבוהה 2 דקות או עד עבה מבריק. מרנג תל מעל פודינג קר, ויצרו פסגות עם גב כף. מטגנים 8 סנטימטרים מחום 2 דקות או עד מרנג הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ סוכר חוםסירופ סוכר חום
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו