קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג טופי דביק

פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins עם חמאה וקמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים תאריכים, מים וסודה לשתייה בסיר קטן על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
תאריכיםתאריכים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים מלח וקמח בקערה בינונית, מקציפים לשלב, ומניחים בצד. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה לאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מערבבים חמאה וסוכר חום בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית עד אור ואוורירי, על 5 דקות, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להוסיף תמצית וניל, ואז להכות ביצים אחד בכל פעם, רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בתערובת תאריך עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח עד רק incorporated (לא overmix).מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ramekins מוכן ולהגדיר אותם במחבת צלייה או צלחת אפייה (סביר להניח שיהיה עליך להשתמש הן צלחת 13-by-9-אינץ 'צלחת 8-by-8 אינץ' כדי להתאים את כולם).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים מים רותחים לתוך החלק התחתון של צלחות האפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. בזהירות רבה מניחים את צלחות האפייה על המדף המרכזי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים עד למרכז כל עוגה הוא רק להגדיר ובוחן עוגה מוכנס באמצע כל יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות. בינתיים, להכין את רוטב טופי.לרוטב הטופי: ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר הוא קצף, להוסיף סוכר חום ותמצית וניל או זרעים, מערבבים פעם אחת, וחום עד מבעבע וצבע סירופ מייפל, על 5 דקות.בזהירות להוסיף קרם בזרם איטי תוך ערבוב, ומבשלים עד בועות הרוטב מעלה מגביר נפח, על 2 דקות; להסיר מן החום.כאשר העוגות מוכנות, להסיר את ramekins מהתנור ומניחים על מתלה קירור לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר העוגות קרירות, להפעיל סכין סביב ההיקף של כל והפוך כדי להסיר מן ramekins, ואז למקם זקוף על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טופי.טופי.
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר או מעט מחומם, מכוסה ברוטב טופי חם.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו