פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins עם חמאה וקמח; להפריש.
מערבבים תאריכים, מים וסודה לשתייה בסיר קטן על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מניחים מלח וקמח בקערה בינונית, מקציפים לשלב, ומניחים בצד. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה לאמבט מים.
מערבבים חמאה וסוכר חום בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית עד אור ואוורירי, על 5 דקות, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
להוסיף תמצית וניל, ואז להכות ביצים אחד בכל פעם, רק עד incorporated.
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בתערובת תאריך עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח עד רק incorporated (לא overmix).מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ramekins מוכן ולהגדיר אותם במחבת צלייה או צלחת אפייה (סביר להניח שיהיה עליך להשתמש הן צלחת 13-by-9-אינץ 'צלחת 8-by-8 אינץ' כדי להתאים את כולם).
יוצקים מים רותחים לתוך החלק התחתון של צלחות האפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. בזהירות רבה מניחים את צלחות האפייה על המדף המרכזי של התנור.
אופים עד למרכז כל עוגה הוא רק להגדיר ובוחן עוגה מוכנס באמצע כל יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות. בינתיים, להכין את רוטב טופי.לרוטב הטופי: ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר הוא קצף, להוסיף סוכר חום ותמצית וניל או זרעים, מערבבים פעם אחת, וחום עד מבעבע וצבע סירופ מייפל, על 5 דקות.בזהירות להוסיף קרם בזרם איטי תוך ערבוב, ומבשלים עד בועות הרוטב מעלה מגביר נפח, על 2 דקות; להסיר מן החום.כאשר העוגות מוכנות, להסיר את ramekins מהתנור ומניחים על מתלה קירור לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר העוגות קרירות, להפעיל סכין סביב ההיקף של כל והפוך כדי להסיר מן ramekins, ואז למקם זקוף על צלחת הגשה.
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר או מעט מחומם, מכוסה ברוטב טופי חם.